PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek? - Haberler - indir.com

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-23 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyunculara sunulduğu günden bu yana büyük ilgi gören PUBG oyunu büyük ilgi görmesinin ardından Mobile versiyonuyla da milyonlarca oyuncunun beğenisini kazandı. PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile oyunculara birkaç yeni özellikler daha geliyor gibi gözüküyor. Geliştirici şirket Tencent'ın oyunun yeni güncellemesini 24 Nisan 2020 tarihinde oyunseverlere sunmaya hazırlanıyor. Nisan ilk günlerinde 0.18.0 güncellemesinin betasında bazı bilgiler ortaya çıkmış ve Miramar 2.0 haritasının yer aldığı görülmüştü. Bu bilgilere ek olarak güncelleme yayınlanmadan önce oyuna getirilecek olan yeni özellikler ile ilgili bazı tahminler bulunuyor.  

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi hangi özellikler geliyor

Battleroyal türündeki PUBG Mobile bazı kısımlarda özellikle, hile yapan oyuncuların sayısının çok yüksek olmasıyla beraber eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Bu nedenle oyun kullanıcı kaybetmiş olsa da hala popülerliği yüksek ve en çok kullanıcı sayısına sahip olan mobil oyun unvanını koruyor. Güncelleme ile beraber yeni bazı özellikler kazanacak olan oyunun 0.18.0 güncellemesi ile beklenen bazı özellikler var, bunlar arasında Safety Scramble modu ve Jungle Adventure Guide modu yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde PUBG Mobile Kutup Modu ile tanışan kullanıcılar farklı oyun modları ile beraber oyunda zaman geçirmeyi seviyorlar. Oyunun heyecanını yükseltmeyi ve taze kalmasını sağlayan bu heyecan verici oyun modlarına yeni güncelleme ile farklı oyun modlarının dahil olması bekleniyor. 

PUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştıPUBG Mobile indirme sayısı 600 milyona ulaştı

Yakın zaman içerisinde yayımlanacak olan haritalarda bazı değişiklikler olacak. Erangel 2.0'ın kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı söylenmişti fakat bunun yerine Miramar 2.0'ı yayınlanmaya karar verildiği aktarılıyor. Miramar haritasının ikinci versiyonunda oyuncuları farklı yarış modları ve farklı rampalar karşılayacak. Harita üzerinde yapılan değişikliklerin genellikle görsel ağırlıklı yapılması bekleniyor. 

Yeni güncelleme ile beraber oyuncuların beklentileri karşılanacak

PUBG'nin PC versiyonunda oyunculara sunulan Bluehole moduna benzer bir mod yeni güncelleme ile sunulacak gibi duruyor. PUBG Mobile 0.18.0'ın aynı zamanda yeni bir sonuç ekranı, yeni başarı alanlarının eklenmesi ve bununla beraber oyun içi ayarlarda değişiklikler sunulması bekleniyor. Oyunun eğitim modunda da değişiklikler yapılması bekleniyor ve en son güncellemeyle Cheer Park adlı yeni bir sosyal işlev kazanması da beklentiler arasında yer alıyor. 

Bunlara ek olarak silahlar tarafından da Winchester 94 bekleniyorken, P90 SMG silahının da oyuna eklenmesi beklenen yenilikler arasındadır. Söz konusu bu silaha CS:GO gibi oyunlardan aşina olanlar, silahın hızlı ateşleme gücünü biliyorlar. En son gelen oyun modu ile soğuk ortamlarda savaşan ve titreyerek oyun oynayan oyuncular için şimdi de bu yeni güncellemeyle beraber kum fırtınalarına esir olacaklar gibi gözüküyor. PUBG Mobile zaten halihazırda oyunculara çılgınca bir mücadele sunuyor. Bu mücadelenin içerisinde size verilen silahları kullanarak özgün bir mücadelenin peşinden gitmeye çalışacaksınız. Her an her yerde oynayacağınız PUBG Mobile oyununa yeni getirilen özellikler ile beraber oyunu kazanmak adına rakiplerinizi hızla geride bırakmaya çalışacaksınız. Bunun için stratejik bir şekilde ilerleme kat etmeye odaklanın ve yeni ödüller kazanın. 

 


PUBG Mobile için 'Cold Front Survival' modu yoldaPUBG Mobile için 'Cold Front Survival' modu yolda
PUBG Mobile'a PUBG Mobile'a "Kutup modu" geldi

PAYLAŞ