PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi yayınlandı - Haberler - indir.com

PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 20:29:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler Battle Royale oyunu olan PUBG Mobile, yeni özellikler kazanarak oyununu canlı tutmaya devam ediyor. Geliştirilmeye devam eden oyun için yeni güncelleme bugün yayınlandı. PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi olarak gelen bu sürümde birçok yeni özellikte geliyor. PUBG Mobile’ın merakla beklenen yeni güncellemesinin sunacağı özelliklerde belli oldu. Yeni güncelleme ile beraber en önemli yenilik hataların giderilmesi oluyor. Oyun yeni güncellemesi ile beraber Kış Festivali başlıyor ve mevsime ayak uyduran PUBG Mobile’da artık kış yaşanmaya başladı.

PUBG Mobile 0.16.0 Güncellemesi Kış Festivalini Başlattı

PUBG Mobile yeni oyun modları getiriyorPUBG Mobile yeni oyun modları getiriyor

Oyuncular artık bir maça girdiği zaman teleferik kullanabilecekler. Bu sayede karlı dağlara çıkabilecek ve snowboard yapabilecekler. Diğer yandan sargı bezleri, sağlık çantası ve ağrı kesiciler hareket halindeyken de kullanılabilecek. Sargı bezleri ise sağlık yenilenirken, otomatik olarak arka arkaya kullanılabilir olacak. Mekanik Öfke tarafından oyuncular iki gruba ayrılıyor. Mekanik Öfke özel öğelerini almak için öğe sandıklarına araçlar çarpmak gerekecek. Oyuncular diğer yandan artık Klasik Mod, Eğlence Mod ve Eğitim Sahasında ÜŞN maçları tek butonla BŞN’ye çevirebiliyor. Ayarlardan butonun yeri ise değiştirilebilir olacak.

Mühimmat ekranı tarafı da güncellenirken, TÖM seçim ekranın veya Envanter’den erişilebilir maçta kullanılacak öğe ve içerikler seçilebilecek. Mühimmat olarak kullanılacak silah çeşitliliği Evo seviyesi yükseldikçe artacak. Ayrıca bir takım arkadaşı öldürülen oyuncuyu şikayet ederse, o maç içinde diğer eylemleri engellenecek. Güncellemeyi App Store ve Google Play Store’dan indirebilirsiniz.  


PUBG Mobile, Snapdragon 865 ile seviye atlayacak!PUBG Mobile, Snapdragon 865 ile seviye atlayacak!
PUBG’den yeni ceza sistemi! PUBG Bluehole modu ile zorluk seviyesi arttıPUBG’den yeni ceza sistemi! PUBG Bluehole modu ile zorluk seviyesi arttı

PAYLAŞ