PUBG mobilde aldı başını gidiyor - Haberler - indir.com

PUBG mobilde aldı başını gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 14:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Soru-Cevap

PlayerUnknown' s Battlegrounds geçtiğimiz günlerde uluslararası tanıtımının yapıldığı mobil sürümünün oyun severler ile buluşmasının ardından 100' den fazla ülke ve bölgede indirilme sıralarında en üst sıralarda yer alıyor. Açık dünya oyunu PC platformunda oldukça beğenilmiş ve kullanıcıların olumlu tepkileri ile karşılaşmıştı. 19 Mart itibari ile mobil platformu da oyun severlerin kullanımına sunulan oyun Apple Store ve Google Play Store sanal marketlerde yer almıştı. Oyunculardan ve eleştirmenlerde iyi bir izlenim bırakan oyun bazı kesimler tarafından da eleştiriler alıyor. Bazı kullanıcılar oyunun mobil sürümünün oldukça kolay olduğunu ve bazı oyuncuların sürekli birinci olduğunu gösteren ekran görüntülerini yayınlamış ve bu konu eleştirilere neden olmuştu.

PUGB PC ve Konsol oyunlardaki sürümde birçok ülkeden olumlu dönüşlerin gelmesi ile PUGB Corparation ve Tecent dünyada en çok erişilebilir platformda oynanan PUGB deneyimi yaşatmak amacı ile olunun mobil versiyonunu piyasaya sürmüş ve geliştiricilere bu konuda destek verilmişti.

Açık dünya temalı oyunda birçok oyuncu ile daralan bir çember altında çeşitli hazineler ve ödüller toplayarak oynadığınız karakterin tecrübelerini artırarak oyunda başarı elde etmeye çalışıyorsunuz. Oyun tüm dünyada olduğu gibi Türkiye' deki oyun severler tarafından da oldukça beğeni topladı.

Sizde bu oyun deneyimini yaşamak istiyorsanız oyunun mobil versiyonunu Apple Store veya Google Play Store' den indirip oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ