PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl? - Haberler - indir.com

PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-29 14:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Düşük seviyeli bilgisayarlar için gelecek olan PUBG Lite, ne kadar sistem isteyecek? Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan PUBG, orta seviyeli bilgisayarlarda bile bazen takılmalar yapabiliyordu. Hatta iki yıl içerisindeki birçok toplanan bilgisayar PUBG oynamak amacı ile toplandığını söyleyebiliriz. Şirket, daha düşük seviyeli bilgisayarlarla da oynanabilmesi için PUBG Lite'ı çıkaracağını duyurdu. Peki bu oyun nasıl sistem gereksinimleri istiyor?

PUBG Lite'ın Sistem Gereksinimleri Nasıl?

PUBG Corp. bu sürümün daha düşük bilgisayarlar için geleceğini belirttikten sonra oyuncuların büyük bir çoğunluğu bu sürümün nasıl sistem gereksinimi isteyeceğini araştırmaya başladı. Son gelen bilgilere göre şirket bu oyunun sürümü hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların içerisinde oyunun hangi sistemlerde çalışabileceği de açık bir şekilde görülüyor. İşte sistem gereksinimleri

PUBG Steam'da Büyük Bir İndirime GirdiPUBG Steam'da Büyük Bir İndirime Girdi

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i3 2,4 GHz
  • Bellek: 4 GB
  • Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4000
  • Sabit Disk Alanı: 4 GB

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i5 2,8 GHz
  • Bellek: 8 GB
  • Ekran Kartı: GTX 660, HD 7870
  • Sabit Disk Alanı: 4 GB

PUBG Lite sürümünde en dikkat çekici şeyler işlemci, ekran kartı ve bellek olsa da sabit diskteki alanın 4 GB olması bir hayli ilginç. Çünkü PUBG'ye sürekli olarak 5 GB ve daha üstü güncellemeler geliyordu. Durum bu şekildeyken Lite sürümünün 4 GB yer kaplayacak olması gerçekten şaşırtıcı bir durum. Ayrıca Lite sürümü olsa dahi o kadar da düşük seviyeli bir sistem de çalışmayacağı görülüyor. En azından i3 işlemci ve 4 GB RAM isterken orta seviyeli bir dizüstü bilgisayarın ekran kartı ile oynayabileceksiniz.

Oyunun ne zaman çıkacağı henüz bilinmese de bazı oyuncular için oldukça heyecanlandırıcı bir haber olduğu açık. Çünkü oyuncular bilgisayarlarının bu oyunu kaldırmamasından ve takılmasından dolayı oldukça şikayetçi. Tahminlere göre mobil taraftaki oyuna benzer bir şekilde gelecek olan Lite sürüm, düşük sistemlerde çok daha fazla performans sağlayacak. Ayrıca grafik konusunda da bir hayli meraklıyız.


PUBG kış haritası ne zaman açılıyor?PUBG kış haritası ne zaman açılıyor?
PUBG, Tekrar yükselişe geçtiPUBG, Tekrar yükselişe geçti
PUBG Nedir?PUBG Nedir?

PAYLAŞ