PUBG Lite Türkiye'de Kullanıma Açıldı - Haberler - indir.com

PUBG Lite Türkiye'de Kullanıma Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-23 19:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PlayerUnknown's Battlegrounds'ın yani PUBG oyununun düşük sistem gereksinimlerine yönelik geliştirilen PUBG LITE oyunu artık Türkiye'de de yerini alıyor. Beta süreci öncesi ön kayıt işlemlerinde 300 bin kişiyi aşarak çok ciddi bir başarı elde eden PUBG LITE, bugün itibariyle Türkiye'de yerini aldı. Oyuncuların heyecanla beklediği PUBG LITE oyunu artık ülkemizde de aktif bir şekilde oynanacak. PUBG LITE oyununun beta sürümü üzün zamandır merakla bekleniyordu. Bu ayın ilk günlerinde PlayerUnknown’s Battlegrounds’un ücretsiz sürümü olarak tasarlanan PUBG LITE’ın Türkiye ön kayıt sürecini başlatılmıştı. Oyunun geliştirici şirketi, PUBG LITE'ın merakla beklenen beta sürümünü bugün Türkiye’deki oyun severlerin beğenisine sundu. Bilindiği üzere PUBG oyunu kısa süre içerisinde çok ciddi başarılar elde etmiş olup oyuncuların beğenisini kazanan bir oyun olmuştu. PUBG LITE oyununda, orijinal oyunda olduğu gibi özel olarak tasarlanmış bir adaya paraşütle inen 100 oyuncu arena içerisinde mücadele dolu anlar yaşayacaklar. 

Oyuncular adada buldukları eşya, silah ya da mühimmatı ele geçirerek rakiplerine karşı hayatta kalmaya çalışacaklar. Burada oyunları birbirinden ayıran ve gözle görülen belirgin noktalar aslında sadece siste gereksinimleri olarak belirlenmiştir. Tüm oyun severlerin Battle Royal heyecanını kusursuz bir şekilde yaşaması için tasarlanan PUBG LITE, PC ve dizüstü cihazlarda tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. PUBG LITE oyunu için tavsiye edilen sistem gereksinimlerini öğrenmek için aşağıda bulunan listeye göz atabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

- İşletim Sistemi:OSWindows 7,8,10, 64bit

- İşlemci: CPUCore i3 2.4GHz

- Bellek: 4GB

- Grafik İşlemci: GPUIntel HD Graphics 4000

- Depolama Alanı: HDD4GB

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

- İşletim Sistemi: OSWindows 7,8,10, 64bit

- İşlemci: CPUCore i5 2.8GHz

- Bellek: 8GB

- Grafik İşlemci: GPUNVIDIA Geforce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7870

- Depolama Alanı: HDD4GB

PUBG LITE oyunun ön kayıt işlemleri 9 Mayıs tarihinde başlayıp 23 Mayıs'ta yani bugün sona erdiren PUBG LITE, 21 Mayıs tarihinde ön indirilmeye açılmıştı. Oyun bu süre zarfında sadece iki hafta içerisinde 300 binden fazla ön kayıt almış gözüküyor. PUBG'nin tadına bakmak isteyen oyuncular artık tamamen ücretsiz bir şekilde PUBG LITE oyununda aynı zevki yaşayabilecekler. PUBG LITE oyununda da kendinize bir karakter seçecek ve çeşitli özelleştirmeler yaparak arenada saklı olan güçlendirici ögeleri toplayarak hedefte yer alan rakip birlikleri ortadan kaldırmaya yönelik hareket edeceksiniz. 

Oyunun içeriklerine baktığımızda PUBG LITE'de tıpkı PUBG oyunu gibi stratejik temeller doğrultusunda inşa edilmiş olan oldukça heyecan verici bir aksiyon oyunudur. Oyunun her bir sahnesinde dikkatle ilerleme kat ederek oyunun sonuna kadar hayatta kalmaya çalışacaksınız. PUBG LITE oyununun bugün itibariyle Türkiye'de de aktif olarak sunulmuş olması aksiyon oyunu severlerin heyecan verici vakit geçirmelerini sağlayacak bir oyundur. Özgün hamlelerinizi kullanarak arenada rakiplerinizin hamlelerine karşılık hayatta kalmaya yönelik hamleler yapacaksınız. PUBG LITE'ı sizde ücretsiz olarak oynamak için daha fazla beklemenize gerek yoktur. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ