PUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası Çözümü - Haberler - indir.com

PUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası Çözümü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-24 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sevilen hayatta kalma oyunu olan PUBG için geçtiğimiz günlerde PUBG Lite Türkiye sunucusu aktif hale geldi. PUBG’nin ücretsiz ve daha düşük sistem gereksinimi isteyen versiyonu olan PUBG Lite, uzun bir süredir piyasada yer alıyordu. Ancak ülkemiz için aktif sunucusu olmadığı için maalesef oynanabilir değildi. Dün itibariyle erişim açıldı ve Türk oyuncular PUBG Lite oyununu bilgisayarlarına yüklemeye başladılar. Ancak normal PUBG ve PUBG Lite oyunlarında oyuna girmeden MSVCP140.dll bulunamıyor, eksik hatası gibi bir sorunla karşılaşanlar oldu. Bizde sizlere bu içeriğimizde PUBG Lite dll hatasının çözümüne yönelik yapabileceğiniz işlemlerden bahsedeceğiz.

PUBG Lite, MSVCPP140.dll Problemi ve Çözümü

Ücretsiz PUBG LITE, Türkiye İçin Tarih Verdi!Ücretsiz PUBG LITE, Türkiye İçin Tarih Verdi!

PUBG Lite arayüzünüz İngilizce dil ise henüz oyuna girmeden “Cannot find MSVCP140.dll” Please, re-install thisapplication hata mesajını alıyorsanız yapmanız gereken bazı işlemler gerekiyor. PUBG Lite arayüzünde MSVCP140.dll bulunamıyor hatasının çözümü için Microsoft sitesi üzerinden Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015’i indirip bilgisayarınıza yüklemeniz gerekiyor. Bazı oyun ve uygulamalar sağlıklı bir şekilde çalışabilmesi için bu dosyaya ihtiyaç duyabiliyor. Visual Studio’yu yükledikten sonra ise bir işlem yapmanıza gerek kalmadan oyunu tekrardan başlatabilirsiniz.

Tencent Games’ın dünya genelinde en fazla oynanan hayatta kalma oyunu olan PUBG, yüksek sistem gereksinimleri istediği için şirket, ücretsiz ve daha düşük sistem gereksinime ihtiyaç duyan bir PUBG Lite sürümü geliştirdi. Geçtiğimiz gün ile beraber Türkiye’de aktif olan bu oyun, bilgisayarı yetersiz olan kullanıcılar için bir çözüm niteliği oluşturdu. Sizlerde yapacağınız bu işlemler ile PUBG Lite MSVCP140.dll hatasının çözümünü sağlayabilirsiniz.


PUBG Lite Türkiye'de Ne Zaman Kullanılabilir Olacak?PUBG Lite Türkiye'de Ne Zaman Kullanılabilir Olacak?
PUBG Lite Türkiye'de Kullanıma AçıldıPUBG Lite Türkiye'de Kullanıma Açıldı

PAYLAŞ