PUBG Lite hakkında bilinmesi gerekenler - Haberler - indir.com

PUBG Lite hakkında bilinmesi gerekenler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-08 10:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Piyasaya girdiği günden itibaren büyük kitleleri etlisi altına almayı başaran ve kısa süre içerisinde her platformda oynanan PUBG, PUBG Lite şeklinde değişerek oyuncuların tercihi olmaya devam  ediyor. PUBG Lite, PUBG oyunu normal özelliklere sahip bilgisayarlarda oynanmak üzere çok fazla sistem gereksinimi ister. Bu sebeple söz konusu bu oyunu bilgisayar platformlarında oynamakta zorluk çeken kullanıcılar ve bu duruma da tepki gösteren oyuncular için çıkarılmıştır. PUBG Lite sürümü, sistem gereksinimlerini minimum seviyeye düşürerek oyuncuların her ortamda PUBG oynamasını sağlayacaktır. 

Çıktığı günden itibaren büyük kitleleri etkisi altına alan ve dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan PUBG Lite hakkında bilinmesi gereken bir kaç detay vardır. PUBG, batlle royal türünde tasarlanan heyecan verici bir oyundur. Bu heyecan verici batlle royal oyununun amacı 100 farklı oyuncunun belirli bir platforma bırakılarak orada birbiri ile savaşmalarını sağlayacakları eşsiz bir oyundur. Farklı oyun özelliklerine sahip olan PUBG dünyasında eşsiz bir deneyim yaşamak için sizde PUBG Lite oyununa sahip olabilir ve sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Bildiğiniz üzere PUBG Lite'ın sistemsel gerekleri PUBG'ye göre biraz daha farklıdır. 

Ücretsiz PUBG LITE, Türkiye İçin Tarih Verdi!Ücretsiz PUBG LITE, Türkiye İçin Tarih Verdi!

PUBG Lite'ın Sistem Gerekleri

Minimum Sistem Gerekleri

- 4 GB RAM

- 4 GB Depolama alanı

- İşletim sistemi: Windows 10/ 8 / 7 – 64 bit

- İşlemci: Intel Core i3 – 2.4 Ghz

- Ekran kartı: Intel HD Graphics 4000

Önerilen Sistem Gerekleri

- 8 GB RAM

- 4 GB Depolama alanı

- İşletim sistemi: Windows 10/ 8 / 7 – 64 bit

- İşlemci: Intel Core i5 – 2.8 Ghz

- Ekran kartı: AMD Radeon HD 7870

PUBG'nin önceki sürümünün gerektirmiş olduğu sistem gereksinimlerinin yüksek olması sebebiyle birçok aksiyon sever oyuncu rakip oyunları tercih etmeye yöneliyordu. Bu sebeple geliştirici şirket PUBG Lite oyununu geliştirerek oyuncuların PUBG arenasında yer almasını sağladı. Bunun yanı sıra aynı zamanda PUBG Lite oyunu oyunculara tamamen ücretsiz olarak sunuluyor, bu da oyuncuları daha da cezbeden bir durumdur. Ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede PUBG Lite oyunu sunuldu ve oyuncuların ilk tercihleri arasında yerini aldı. PUBG Lite oyununun ücretli olan normal PUBG oyunundan pek fazla farklı bulunmuyor. Bu sayede oyuncular oyun esnasında normal PUBG keyfini kusursuz bir şekilde yaşayacaklar.

PUBG Lite Oyunu Nasıl İndirilir?

PUBG Lite oyununda yer almak isterseniz PUBG'nin resmi web sitesine giriş yaparak oyunu ücretsiz bir şekilde indirecek ve sonunda oyuna ücretsiz olarak dahil olacaksınız. İndirmiş olduğunuz dosyayı bilgisayarınıza kurun ve daha sonrasında ise oluşturmuş olduğunuz hesap ile giriş yaparak arenadaki yerinizi alın. 

23 Mayıs tarihi itibariyle aksiyon sever oyuncular ile buluşan PUBG Lite oyunu, oyuncular tarafından ilk günden itibaren beğenilmiş olup oldukça fazla sayıda olumlu yorum almıştır. Ülkemizde de milyonlarca PUBG sever kişi tarafından desteklenen oyun her geçen gün daha da büyük kitleler tarafından tercih edilmekte ve oynanmaktadır.


İlgili uygulamalar
PUBG Lite Türkiye'de Ne Zaman Kullanılabilir Olacak?PUBG Lite Türkiye'de Ne Zaman Kullanılabilir Olacak?
PUBG Lite Türkiye'de Kullanıma AçıldıPUBG Lite Türkiye'de Kullanıma Açıldı
PUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası ÇözümüPUBG Lite MSVCP140.dll Bulunamıyor Hatası Çözümü

PAYLAŞ