PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor! - Haberler - indir.com

PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 14:08:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

DC ile gerçekleştirilen işbirliği sayesinde Bluehole, dünyaca ünlü 'Battle Royale' oyunu PUBG içerisine Suicide Squad filmi ile gönülleri kazanan Joker ve Harley Quinn karakterlerinin kostümlerini oyun içerisine ekleyecek.

PUBG, Joker ve Harley Quinn Kostümleri Getiriyor!

Son yıla damga vuran PUBG, Fornite ile birlikte son bir yılın en popüler oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu oyunlar her ne kadar popüler olursa olsun kendilerini güncellemedikleri zaman, yeni içerikleri eklemedikleri zaman eninde sonunda bu ulaştıkları popülerliği kaybediyorlar. Bu sebeple PUBG, DC ile işbirliği yaptı. DC ile yapılan bu işbirliği sonrasında, DC evrenindeki iki sevilen karakter Joker ve Harley Quinn kostümleri ve makyajları ile beraber PUBG oyuncuları ile buluşacak. Harley Quinn'in kıyafetini tahmin etmek o kadar da zor değil. Fakat Joker, farklı oyuncular ve farklı kostümler ile pek çok sahnede yer aldı. Bundan dolayı oyun içine eklenecek olan Joker karakteri, Jared Leto'nun canlandırdığı Joker karakteri olacak.

PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!PUBG'nin yeni kar haritası gözüktü!

Bu şekilde film dünyasından çıkıp oyunlara giren karakterleri daha önce Fortnite ekibinden görmüştük. Epic Games, Avengers Infinity War'ın süper kötüsü olan Thanos'u kendi oyunu içerisine getirmişti. Bu şekilde sinema severleri de kendi oyununa yönlendirmeye çalışmıştı. Şimdi ise bu şekilde bir adımı Bluehole'da atıyor. Joker ve Harley Quinn ile birlikte oyuncuların dikkatini çekecek olan PUBG, oyunun çok daha iyi olması için elinden geleni yapıyor. Cadılar Bayramı bitmediği için bu iki karakterin ne zaman oyuna ekleneceği bilinmiyor. Fakat PUBG, son dönemlerde getirdiği güncellemeler ve içerikler ile beraber Fortnite'a kaptırdığı oyuncuları geri kazanmayı hedefliyor. Çünkü Fortnite sürekli güncellemeler ile içerikler ekliyordu. Ayrıca performans konusunda da PUBG kadar sıkıntı yaratmıyordu. Bundan dolayı birçok oyuncu Fortnite'a geçti. Fakat PUBG performans konusunda Fix PUBG akımını başlattı ve oyununu sürekli olarak iyileştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Her ne kadar son yıla damgasını vuran oyun olsa da belirli bir noktadan sonra Fortnite, PUBG'yi geride bırakmayı başardı. Hem 'Dünyayı kurtar' modu hem de 'Hayatta Kalma' modu ile birlikte oyuncuların gönlünü kazanan Fortnite, sürekli olarak güncelleme ve yeni içerikler eklemeye devam ediyor.


PUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördüPUBG ilk kez 1 milyonun altında oyuncu sayısı gördü
PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilirPUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir
PUBG'de Banlanılan Toplam Oyuncu Sayısı AçıklandıPUBG'de Banlanılan Toplam Oyuncu Sayısı Açıklandı

PAYLAŞ