PUBG İçin Gece Modu ve Eşyaları Geliyor - Haberler - indir.com

PUBG İçin Gece Modu ve Eşyaları Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-23 11:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler oyun pazarının yükselen yıldızları olan PUBG ve Fortnite arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Her iki platformda oyunlarına yeni özellikler ve yenilikler getirerek oyunu güncel tutmaya devam ediyorlar. Ancak Fortnite’ın PUBG’e göre olan ücretsiz olarak sunulma farkından ötürü PUBG cephesinde her şey yolunda gitmiyor. Özellikle Battle Royale oyunlar arasına Call of Duty: Black Ops 4’nde eklenmesi ile beraber PUBG için artık yeniliklerin gerektiği ortaya çıktı. Şimdi ise oyuna gelecek olan yeni 0.9.0 güncellemesi ile beraber yepyeni bir içerik entegre edilecek. Hem PC hemde mobil versiyona gelecek olan bu söz konusu güncelleme oyuna gece temasını eklemiş olacak.

PUBG İçin Gece Modu Geliyor

PUBG'tan müjde: 1 milyon Euro'luk lig başlıyor!PUBG'tan müjde: 1 milyon Euro'luk lig başlıyor!

Bu yenilik sadece tema ile sınırlı kalmayıp gece görüş, özel dürbünler gibi ek aksesuar yeniliklerini de beraberinde sunmuş olacak. Gece severler için bu gece görüş modu oyuna yepyeni bir dirilik kazandırıp oyuncuların ilgisini çekmesi bekleniyor. 0.9.0 güncellemesi ile beraber oyuna yeni bir arama ile beraber cadılar bayramı temasına sahip kostüm ve eşyalar da eklenecek. PUBG’nin yükselişe geçmesi beklenilen söz konusu güncelleme ile beraber ücretsiz oynanan rakip oyunlara göre PUBG’nin buna benzer adımlarını sıklaştırması düşünülüyor. Özellikle Call of Duty’nin üst seviye grafiklere sahip modu ile beraber bu pazarın dahada zorlaştığı biliniyor.

25 Ekim ile beraber büyük yeniliklerin gelmesi beklenilen PUBG için gece teması deneyimini kullanıcılar yaşayabilecekler.  


PUBG'nin Türkiye Fiyatına Beklenmedik Zam GeldiPUBG'nin Türkiye Fiyatına Beklenmedik Zam Geldi
PUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacakPUBG Tüm oyunculara özür sebebiyle ödül dağıtacak

PAYLAŞ