PUBG için 3 ay verildi - Haberler - indir.com

PUBG için 3 ay verildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 18:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

PUBG’a dair yapılan son açıklamada, oyundaki hataların giderilmesi için 3 ay verildi.

Battle Royale’in ilk örneklerinden biri olan PUBG, aynı zamanda oyun dünyasının en çok oynanan oyunları arasında. PUBG, ilk çıktığı zamana kıyasla sahip olduğu ilgiyi, son zamanlarda biraz kaybetmiş durumda. 2018 yılının ortalarına doğru oyuncularından geciken güncellemeler ve oyundaki hatalar nedeniyle tepki alan yapım, son zamanlarda yeniden ayaklanmaya başladı. Son birkaç aydır PUBG için hem hata düzeltmelerini hem de yeni içerikleri içeren birtakım güncellemeler yayınlandı. Oyuna dair yapılan son açıklamalarda da geliştirici ekip PUBG’da hala devam eden hatalar için son 3 ay olduğunu ve sonrasında bunların kalmayacağını söyledi.

PUBG haftalık güncellemesi yayınlandıPUBG haftalık güncellemesi yayınlandı

PUBG Corp, Fix PUBG seferberliğini başlattı

PUBG’de görülen bazı hatalar son zamanlarda oyuncuların oyundan biraz uzaklaşmasına neden oldu. Bu nedenle birkaç aydır kolları yeniden sıvayan PUBG Corp, Steam üzerinden yeni bir duyuru yaptı. Geliştirici ekip Steam üzerinden Fix PUBG seferberliğini başlattığını duyurdu. Buna ek olarak da 3 ay içerisinde oyundaki hataları düzelteceklerinin altını çizdi. Yapımcı, oyuncuların son zamanlarda hatalardan çok fazla şikayet ettiklerinin farkında olduklarını ve bunu düzeltmek için bir seferberlik başlattıklarını söyledi. https://fix.pubg.com/ adlı site üzerinden, hem yapacakları düzeltmeleri hem de bunların tarihlerini paylaştı. Karakter hareket optimizasyonu, paraşüt hareket optimizasyonu, uçak optimizasyonu gibi birçok konuda düzenleme yapacaklarının altını çizen geliştirici ekip, aynı zamanda hile korumasını arttırarak, hileci oyuncuların da önüne geçeceklerini söyledi.

PUBG için Steam topluluk sayfasında yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı, “PUBG’nin hataları son zamanlarda daha fazla duymaya başladık. PUBG’yi geçen sene Erken Erişim oyunu olarak yayınlamamızdan bu yana oyun beklenmedik şekilde büyüdü ve sizin gibi çok tutkulu milyonlarca oyuncuya erişmeyi başardık. Ancak her zaman siz oyuncularımızın beklentilerini karşılayamadık. Basitçe söylemek gerekirse oyunda hala çözülememiş birçok hata bulunmaktadır.” Bu 3 ayın sonunda PUBG’de nasıl değişiklikler olacağı ve şikayetlerin azalıp azalmayacağı merakla bekleniyor.


İlgili uygulamalar
PUBG haritası, zamanla değişecekPUBG haritası, zamanla değişecek
PUBG ırkçı oyunculara ceza verecekPUBG ırkçı oyunculara ceza verecek
PUBG bir kez daha kendi rekorunu kırdıPUBG bir kez daha kendi rekorunu kırdı

PAYLAŞ