PUBG haftalık güncellemesi yayınlandı - Haberler - indir.com

PUBG haftalık güncellemesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-13 18:20:43
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının en hızlı çıkış yapan oyunlarından biri olmayı başaran Playerunknown's Battlegrouds, haftalık ve aylık güncellemeleriyle oyun severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çıktığı günden beri sevilerek oynanan oyun, her hafta ve her ay yayınladığı güncellemelerle oyuncularının isteklerine kulak verip hata düzeltmelerini yapıyor ve her ay da yeni içerikleri oyuna ekliyor. Steam'deki en çok satanlar listesinin zirvesindeki yerini çıktığı günden beri koruyan Playerunknown's Battlegrouds, geçtiğimiz günlerde haftalık güncellemesini yayınlandı. 1.3 GB boyutundaki yeni haftalık güncelleme, Steam üzerinden indirilebilir durumda.

Playerunknown's Battlegrouds'da, güncellemeyle beraber ufak tefek iyileştirmeler de yapıldı. Bu hata düzeltmeleri ve iyileştirmelere göz atmak gerekirse;

Hata Düzeltmeleri;

Karakterin yatar pozisyondayken fırlatılabilir eşyalar kullanma animasyonu iyileştirildi. İzlenilen karakter bundan sonra hem mini haritadan hem de haritan görülebilecek. Silahı İndir kısayolu alternatif tuş atanması hatası giderildi. Başlangıç adasındaki sesli konuşmayı kapatan hata düzeltildi. Karakterin tepede yatarken oluşan dürbün hatası giderildi. Grafik seçeneklerinde Kalitenin altında yer alan Efektler ayarının değiştirilmesiyle oluşan bir hata giderildi. Araba kullanırken direksiyondaki bilek pozisyonlarında geliştirme yapıldı. Karakter yeniden canlandığında eğilmeden ayağa kalkma hatası düzeltildi.

Ses Efektlerindeki İyileştirmeler;

Motosiklet motoru sesi ve araçların patinaj sesleri düşürüldü.

İstemci Optimizasyonu

6 çekirdek ve üstü işlemciler için oyun performansı optimize edildi. Arayüz optimize edildi.





PAYLAŞ