PUBG Google Stadia Pro ile birleşti! - Haberler - indir.com

PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-30 10:16:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Son dönemlerin en sevilen Battle Royale oyunu olan PUBG’nin Google Stadia Pro ile birleşmesi birçok kullanıcının yüzünü gülümsetti.

Son yılların en sevilen Battle Royale oyunları arasında olan PUBG, dönem dönem yayınladığı yeni güncellemelerle oyuna yeni dinamikler kazandırarak kullanıcıların ilgisini dinamik tutmayı başarıyor. Hem PC versiyonuyla, hem de mobile versiyonuyla büyük bir başarı yakalayan oyunun dünya çapında milyonlarca tutkunu bulunuyor. Geçtiğimiz gün yeni bir güncelleme alan oyunun Google Stadia Pro ile anlaşması ise oyunseverleri çok mutlu etti.

Google Stadia yeni özellikleri ile göz kamaştıracakGoogle Stadia yeni özellikleri ile göz kamaştıracak

Google’ın bu sene kullanıma sunduğu bulut tabanlı oyun servisi olan Google Stadia günden güne güç kazanmaya devam ediyor. İlerleyen yılların en çok tercih edilecek bulut tabanlı oyun servisleri arasında görülen Google Stadia Pro şimdiden oldukça geniş kütüphanesiyle pek çok oyunseverin gönlünü kazansa da, platformda hala PUBG’nin olmaması bazı kullanıcıların tepkisini çekiyordu.

Bu anlamda PUBG’nin yayımcısı Tencent Games ile görüşmelerine bir süredir devam eden Google nihayet şirketle anlaşmayı başardı ve PUBG’yi Google Stadia Pro üyelerinin erişimine sundu. Stadia Pro üyeleri için ücretsiz olan başarılı oyun, Stadia Pro üyesi olmayan kullanıcılar için ise 29.99 dolar karşılığında satışa sunulacak.

Buna ek olarak ilerleyen dönemlerde, “Cold Front” Google Stadia’da yerini alacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Google Cold Front Stadia Pro üyelerine ücretsiz bir şekilde dağıtılacağını duyurdu. Stadia Pro üyesi olmayanlar ise uygulamaya 39.99 dolar karşılığında sahip olabilecekler.


Google Stadia artık ücretsiz!Google Stadia artık ücretsiz!
Google Stadia Pro nasıl ücretsiz kullanılır?Google Stadia Pro nasıl ücretsiz kullanılır?

PAYLAŞ