PUBG Global Invitational 2018 biletleri satışta - Haberler - indir.com

PUBG Global Invitational 2018 biletleri satışta

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-22 13:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Popüler oyunlar, çıkışından bir süre sonra kendisine yavaş yavaş e-spor dünyası içerisinde yer edinmeye devam ediyor. Bu isimlerden bir tanesi olan, Battle Royale'in öncüsü PUBG, PUBG Global Invitational 2018 e-spor etkinliği için yavaş yavaş geri sayıma başladı. Bilindiği üzere, PUBG'ın oyun dünyasındaki en büyük rakibi Fortnite da geçtiğimiz günlerde e-spor etkinliğine dair detayları paylaşmıştı. Toplamda vereceği 100 milyon dolar ödülle de oyun dünyasında dikkat çekmeyi başardı. Şimdi de PUBG Global Invitational 2018 detayları belli oldu. Berlin'de düzenlenecek olan PUBG Global Invitational 2018 ( PGI 2018 ) e-spor turnuvası için bilet satışlarının başladığı haberi verildi.

PUBG Global Invitational 2018 kapsamında toplamda 2 milyon dolar ödül verilecek

Zaman içerisinde oldukça popüler hale gelen e-spor turnuvalarına, artık yeni çıkan oyunların neredeyse hepsinden destek geliyor. PUBG'da Berlin'de düzenleyeceği PUBG Global Invitational 2018 (PGI 2018) için merak edilen bazı detayları paylaştı. Biletleri satışa çıkan PUBG Global Invitational 2018 kapsamında oyunculara toplamda 2 milyon dolar ödül dağıtılacak. Turnuvaya, dünyanın her yerinden katılım sağlanacak. En profesyonel 20 takım seçilerek, yarışmaya hak kazanacak.

PUBG Corp CEO'su Changhan Kim, PUBG Global Invitational 2018 ile oyun tutkunlarına sürükleyici bir deneyim de yaşatmak istediklerini söyleyerek, bu etkinliğin e-spor turnuvasından fazlası olduğunu ifade etti. CEO Kim, sözlerine şöyle devam etti, 'Sürükleyici bir PUBG deneyimi yaşamak isteyen dünyanın her bir yanındaki PUBG hayranlarını bir araya getiren benzersiz bir fırsattır. Berlin'de hayranlarla buluşmayı ve PUBG etkisinin bugüne kadar hiç olmadığı kadar büyük olmasını dört gözle bekliyoruz.'

Biletler PGI 2018'e bir günlük ücretsiz katılım hakkı tanıyor

Mercedes Benz Arena Berlin'de gerçekleşecek olan etkinlikte, turnuvaya bilet alan herkes, etkinliğe bir günlük ücretsiz katılım sağlayabiliyor. Bununla birlikte, bilet alanlar yine Wasteland Collection adlı, içerisinde Reaper Mask, Doomsday Hoodie, Survivalist Slacks ve Pan of Judgement kozmik eşyalarının bulunduğu paketi kazanma şansına sahip oluyor. Bilet fiyatlarına göz atarsak; First Class biletleri Duo 2 kişilik ve Squad 4 kişilik olarak ayrılıyor. Duo fiytı 58 Euro, Squad fiyatı ise 99 Euro olarak belirlenmiş. PGI eşya setlerini tamamlamak isteyen katılımcıların, etkinliğe 4 gün boyunca gitmeleri gerekiyor. Çünkü, PGI'ya öze eşyaların her biri, 4 gün boyunca birer tane olarak dağıtılacak. Fuar, 25 ' 29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ