PUBG geliştiricileri performans konusunda yetersiz kaldıklarını kabul etti - Haberler - indir.com

PUBG geliştiricileri performans konusunda yetersiz kaldıklarını kabul etti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında oyun severlerin beğenisine sunulan PUBG, çok başarılı bir çıkış yaptı. Kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan yapım, 2017 yılını Steam'de lider olarak bitirdi. Oyuncu sayısındaki artışla sürekli olarak gündeme gelen yapım, Battle Royale modunun en iyi örneklerinden birisi olarak, hala oynanmaya devam ediyor. Fakat son zamanlarda oyuncu sayısında düşüş olduğu gözlenen PUBG'ın Steam'deki oyuncu sayısı, 2018 Ocak ayından bu yana yarı yarıya düştü. Oyuncular, bu düşüşün sebebi olarak oyundaki performans iyileştirmelerinin yeterli olmamasını gösteriyor. Bugüne dek geliştirici ekip bu konuyla ilgili herhangi bir şey söylememişti. Fakat bu kez, performans konusunda yetersiz kaldıklarını kabul ettiler.

PUBG'ın oyuncu sayısında yaşanan düşüş, geliştiricileri harekete geçirdi. PUBG geliştiricileri, performans iyileştirmeleri konusunda yetersiz kaldıklarını kısa bir süre önce yaptıkları açıklamada duyurup, oyuncularının geri dönüşlerini dikkate alarak yeni bir yol haritası çizeceklerini söyledi. Ele alınacak ilk 3 konu performans, sunucu optimizasyonu ve hile koruması olacak. Oyundaki bu sorunların halledilmesinin ardından da karakterler, animasyonlar gibi konulara eğileceklerini söylediler. Sunucu optimizasyonu çalışmalarında, ağ bekleme sürelerinde kısaltma yapılacak ve nesne konumlandırma iyileştirilecek.

PUBG ilk çıktığında düzenli olarak performans güncelleştirmeleri alıyordu. Yapılan açıklamaya bakılırsa, yine eskisi gibi güncelleme beklenmeden, performans iyileştirmesi hazır olur olmaz oyuna eklenecek. Ekip son olarak yeni geliştirdikleri 4x4 haritası Sanhok'tan söz etti. Geliştirici ekip Steam üzerinden yayınladığı duyuruda, 'Ekibimiz Sanhok'un her karışını oyuncular için mükemmel kılmak üzere çalışıyor. Taş duvarların örgüsünden, adadaki evlerin etraflarındaki en küçük ayrıntıya kadar her şey mükemmel olacak.' cümlelerini kurdu.





PAYLAŞ