PUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştı - Haberler - indir.com

PUBG Corporation'ın izleyici sayısı 100 milyonu aştı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 17:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

PUBG Corporation, ilk e-spor etkinliğinde 100 milyondan fazla izleyici ile gündeme oturdu.

PGI (PUBG Global Invitational), 25 – 29 Temmuz tarihleri arasında, Almanya’nın başkenti Berlin’deki Mercedes-Benz Arena’da düzenlendi. PUBG Global Invitational, PUBG için ilk e-spor turnuvası oldu ve büyük bir ilgi ile karşılaştı. Etkinliğin gerçekleştiği sırada, milyonlar Berlin’e kilitlendi. Turnuvayı canlı olarak izleyen e-spor ve PUBG hayranı sayısı 30 bine ulaştı. 30 bin kişinin izlemesinin yanı sıra, turnuva, Twitch ve Youtube kanalları üzerinden canlı yayınlandı. Turnuvayı canlı olarak takip eden kişi sayısı 100 milyonu geçti.

PUBG, Steam'de indirime girdiPUBG, Steam'de indirime girdi

Kazanan takımlar 2 milyon dolarlık ödül havuzundan ödüllerini aldı

PUBG Corporation’ın küresel anlamdaki ilk e-spor etkinliği, 29 temmuz tarihi itibariyle son buldu. 25 – 29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen mücadelelerin sonucunda, Koreli takım GEN.G GOLD’un TPP turnuvasının birincisi olmayı başardı. FPP turnuvasının birincisi ise Çinli takım OMG oldu ve kazananların belli olmasıyla turnuva 29 Temmuz Pazar günü sonlandı.

PUBG Corp. CEO’su Changhan Kim turnuva hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Kim, şu ifadeleri kullandı, “PGI 2018’deki PUBG rekabetinin zirvesini takip eden dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızın heyecanı bizi çok gururlandırdı. Berlin’de bu yıl dünya şampiyonasının temelini atarak, küresel açıdan PUBG ile e-sporun potansiyelini oluşturmak adına büyük bir adım atmış olduk ve amacımız, vizyonumuzu 2019’da çok daha iyi bir e-spor turnuvası düzenleyerek devam ettirmek olacak.”

PGI dışında Charity Showdown bağış etkinliği de düzenlendi

Berlin’de gerçekleşen PUBG Global Invitational etkinliğinin yanı sıra, bir de Charity Showdown adıyla bir bağış  etkinliği düzenlendi. Turnuva kapsamında, Ninja, Shroud ve Dr.DisRespect gibi isimlerin yer aldığı 40 dünyaca ünlü oyun yayıncısı ve 40 profesyonel PUBG oyuncusu karşı karşıya geldi. 1 milyon dolar ödülün verildiği turnuvanın kazananını, ödülü istediği bir kuruma bağışlayabiliyordu. PUBG oyuncuları EscA ve Simsn PGI Charity Showdown’da kazanan oldular.


İlgili uygulamalar
PUBG Rekora Doğru GidiyorPUBG Rekora Doğru Gidiyor
PUBG, Event Pass sistemiyle geliyor!PUBG, Event Pass sistemiyle geliyor!
PUBG Global Invitational 2018 biletleri satıştaPUBG Global Invitational 2018 biletleri satışta

PAYLAŞ