Pubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyor - Haberler - indir.com

Pubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-20 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Video oyun pazarına yeni bir anlayış geitren PUBG’nin yeni bir oyunun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre söz konusu bu oyunu 2021 yılının sonuna kadar konsol ve PC oyuncuları için göreceğiz. Diğer yandan PUBG Mobile’ın yeni bir sürümünün ise bu yıl içinde yayınlanması ifade ediliyor. Piyasaya sürülmesi ile beraber oyun dünyasına Battle Royale kategorisini kazandıran PUBG, popüler yapısı ile milyonlarca kişi tarafından oynanmaya devam ediyor. Gelen yeni bilgilere göre şirket yeni bir PUBG yapıdaki oyunu üzerinde çalışıyor. 2021 yılının sonuna kadar PC yada konsol için sunulması beklenen bu oyun haricinde PUBG Mobile’ın yeni bir sürümünü de bu yıl göreceğiz.

2021’de yeni bir PUBG oyunu geliyor

PUBG 10. sezon yeni haritayla birlikte yayımlandıPUBG 10. sezon yeni haritayla birlikte yayımlandı

İddiaların gündeme gelmesine yönelik paralel bazı açıklamalar yapan PUBG, Striking Distance ve Bluehole’un çatı şirketi Krafton’un halka arz edileceğini belirtiyor. Yapılan açıklamalar ile beraber şirket, 27.2 milyar dolarlık hissesini halka arz edip, borsalarda listelemeler yapmaya başlayacak. Bloomberg kaynaklı habere göre ise Krafton, şirketin bugüne kadarki en büyük oyunu PUBG’nin ekmeğini yemeyi istiyor gibi duruyor.

The Callisto Protocol, PUBG evreninde geçecek

Gelişmekte olan yeni PUBG oyunun haricinde PUBG evreninde geçecek olan bir başka oyun ise “The Callisto Protocol” olarak adlandırılacak. Bu oyunda hayatta kalma yapıda bilim kurgu ve korku içerikli olacak. String Distance tarafından geliştirilen bu oyunun The Game Awards etkinlikleri kapsamında duyurulduğu biliniyor. Oyun hakkında henüz detaylar kısıtlı olurken, geçtiğimiz Temmuz ayında yapılan açıklamalara göre PC ve konsol sürümlerinin 70 milyon kopya sattığı açıklanmıştı. Ayrıca Haziran ayı ile beraber ise 600 milyon kez indirilmişti. PUBG’den kullanıcıların vazgeçmemesi beklenirken, yeni oyunda oyuncular tarafından  heyecanla bekleniyor.


PUBG Mobile için 2.0 yoldaPUBG Mobile için 2.0 yolda

PAYLAŞ