PUBG Bir süreliğine ücretsiz! - Haberler - indir.com

PUBG Bir süreliğine ücretsiz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 17:11:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

PUBG hayranlarını sevindirecek bir haberimiz var. Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir gelişme ile birlikte Battle Royale oyunu olan PUBG, PS4 platformları için çıkış gerçekleştirecek. Bugün ise yaşanan bir gelişme ile PUBG ücretsiz hale geldi!

PUBG Bir süreliğine ücretsiz!

100 milyon oyuncu barajını geri de bırakan PUBG, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yetkililer tarafından PS4 için geleceği onaylanan bu başarılı oyun, bu sayede oyuncu yelpazesini genişletmeyi planlıyor. Son zamanlarda bazı yeni oyunlar yüzünden oyuncu sayısı azalan PUBG'nin hala birçok  oyuncusu bulunuyor. Özellikle de dişli rakibi Fortnite, sürekli güncellemeler ve oyun içerikleri getirerek PUBG oyuncularının dikkatini çekmeyi başarıyor.

PUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilirPUBG PS4 kullanıcıları ile yakında buluşabilir

Yetkililerin almış olduğu bir karar ile PUBG, kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde satılacak. Sınırlı süre için geçerli olan bu teklifin ne zaman sonlanacağı bilinmiyor. Bu konu hakkında Microsoft yetkilileri resmi bir açıklama yapmadı fakat Xbox One sahibiyseniz PUBG oyununa ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Fakat bu oyunu oynayabilmeniz için Xbox Live Gold üyeliğinizin de olması gerekiyor.

Bildiğiniz üzere geçen yıl Aralık ayı içerisinde Xbox One için erken erişim olarak sunulan PUBG, kısa süre içerisinde büyük başarılara imza atmıştı. Bu şekilde büyük başarının şerefine PUBG'nin yapımcıları oyunu kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirerek oyunculara sürpriz yaptı. Tabi oyunu satın alan oyuncular buna pek de sevinmedi fakat yine de oyunu alamayan fakat hayranı olan kişiler bu oyunu ücretsiz bir şekilde alarak oyuna sahip olabilirler.


İlgili uygulamalar
PUBG'de Banlanılan Toplam Oyuncu Sayısı AçıklandıPUBG'de Banlanılan Toplam Oyuncu Sayısı Açıklandı
PUBG'tan müjde: 1 milyon Euro'luk lig başlıyor!PUBG'tan müjde: 1 milyon Euro'luk lig başlıyor!
PUBG'nin Türkiye Fiyatına Beklenmedik Zam GeldiPUBG'nin Türkiye Fiyatına Beklenmedik Zam Geldi

PAYLAŞ