PUBG 7.2 güncelleme ile gelen “Dereceli Mod” - Haberler - indir.com

PUBG 7.2 güncelleme ile gelen “Dereceli Mod”

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-28 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyunculara sunulduğu günden bu yana popülerliğini her geçen gün artırmaya devam eden PUBG oyunu her geçen gün sürekli olarak gelişmeye devam ediyor. Bu 7.2 güncelleme ile beraber gelen "Dereceli Mod" yeniliği gündemde yerini aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre PUBG 7.2 güncellemesi, PC, Stadia ve konsollar için artık erişilebilir durumda. Dünyanın en çok oynanan oyunlarından PUBG'nin son sürümü uzun bir süredir beklenen Dereceli Mod, birbirinden farklı silahlara sahiptir. Şöyle ki pompalı tüfekler, benzin bidonları ve oynanıştaki bir takım değişiklikler oyuncuların beğenisine sunuluyor. Eşsiz görselleri ve sunduğu dünyası ile oyuncuların beğenisini kazanan PUBG oyununda sürekli olarak aksiyon dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile neler gelecek?

PUBG yeni bir moda kavuştu

Oyun hakkından aktarılan bilgilere göre tüm platformlardaki oyuncular artık Dereceli Mod özelliğinden faydalanabiliyor. Geleneksel savaş arenası becerilerini zorlayan bu modda toplam 64 oyuncu yer alıyor, kırmızı alan yok ve ganimetler her zamankinden daha hazır bir şekilde oyuncuları bekliyor. Söz konusu bu güncelleme 7.2'nin bot rakipleri getirdiği fakat bu botların Dereceli Modda yer almayacağı da aktarılıyor. Dereceli Mod'un tanıtılmasıyla beraber oyunda yer alan her silah türünün özelliklerini güçlendirmek için birçok düzenleme yapıldığı da açıklanıyor.

Bu popüler oyundaki en büyük değişikliklerden biri olan pompalı tüfeğin kafa ve uzuv bölgelerine olan hasarı da arttırılmış durumda. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda PUBG içerisinde pompalı tüfeğin kullanımı, hareket sırasında azaltılmış ceza oranı, mesafeli vuruşlarda daha az hasar ve düz ateşlerde daha iyi vuruşla geliştirildi deniyor. Halihazırda gelişmiş düzeyde özellikleri, birbirinden farklı oyun sahneleri ve aksiyon dolu deneyimi ile oyuncuların en büyük tutkusundan biri haline gelen PUBG, bu yeni güncelleme ile beraber oyunculara birbirinden farklı yenilikler de sunuyor. Bu yenilikler ile beraber oyunda heyecan verici anlar yaşayabilirsiniz. 

 


İlgili uygulamalar
PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!
PUBG Mobile Miramar haritası yenilendiPUBG Mobile Miramar haritası yenilendi
PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenlerPUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenler

PAYLAŞ