PUBG 2 bu sene içinde yayımlanabilir - Haberler - indir.com

PUBG 2 bu sene içinde yayımlanabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-12 23:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Bir süredir merakla beklenen PUBG’nin devam oyunu PUBG’nin bu sene içinde yayımlanabileceği söyleniyor.

PC ve konsollar için de geliştirildiği belirtilen PUBG 2, bu sene içinde yayımlanabilir. Bloomberg’e göre, Güney Koreli geliştirici şirket bu sene en sevilen Battle Royale oyunlarından olan PUBG’nin devamı niteliğini taşıyan yeni bir Battle Royale mobil oyunu yayımlayacak. Ayrıca haberde yer alan bilgilere göre şirket mobil oyunun yanı sıra PC ve konsollar yayımlamak için PUGB 2 hazırlıklarına başlamış durumda. Sızdırılan bilgilere göre PUBG 2’nin PC ve konsol versiyonu 2022 yılında yayımlanacak. Ancak iki oyun arasındaki benzerlikleri veya farklılıkları henüz bilinmiyor.

PUBG Mobile için 2.0 yoldaPUBG Mobile için 2.0 yolda

Tencent’in PUBG için bir devam oyunu geliştirildiği iddiaları, Krafton’un PUBG evreninde “Project XTRM” adlı yeni bir oyun projesi üzerinde çalıştığını iddia eden Güney Kore kaynaklı bir rapora dayanmakta. Kaynaklara göre yeni oyun için hazırlıklar için 2019’un başından beri devam ediyor. Bu geliştirme sürecinin ardından şirketin PUBG 2 adında yeni bir oyun yayımlayacağı tahmin ediliyor.

PUBB oyunu seri oyun olma yolunda

Tencent tarafından 2017 senesinde piyasaya sürülen oyun kısa sürede 70 milyondan fazla satmış ve oyunun PC ve konsol sürümlerine ek olarak mobil sürümü de 600 milyon kez indirilmişti. Tüm bu başarıyla son dönemlerin en başarılı Battle Royale oyunları arasına adını yazdıran PUGB popülerliğini hala korkuyor. Tencent CEO’su Kim Chang-han, Bloomberg’e oyuna dayalı bir animasyon yapımı planlarının olduğunu ve aynı zamanda dizi ve filmler üretmeyi planladıklarını da açıkladı. Eugene Investment & Securities Co’ya göre Krafton, 2021’in ortalarından sonlarına kadar 30 trilyon değerinde bir kazanç elde etmeyi planlıyor. Bu gerçekleşirse şirket Güney Kore’nin şimdiye kadarki en büyük geliştirici şirketi olacak. Bu başarının ardından oyun piyasasında daha büyük bir güç elde edecek olan şirketin ilerleyen yıllarda PUBG oyununu bir seri olarak sunması da muhtemel.

Pubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyor

Ayrıca Polygon ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, kısa süre önce göreve gelen PUBG direktörü Dave Curd’un, 2021 yılında oyuna yenilikler getirmeyi planladıklarını da belirtmişti. Fakat oyuna gelecek yeniliklerin neler olduğu henüz bilinmiyor. PUGB oyunları hakkındaki yeni gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 

 


Pubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyorPubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyor
PUBG 10.2 güncellemesi yayınlandıPUBG 10.2 güncellemesi yayınlandı

PAYLAŞ