Pubg 11.sezonda oyuncuları neler bekliyor? - Haberler - indir.com

Pubg 11.sezonda oyuncuları neler bekliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-25 10:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından olan PUBG’de yakında 11. Sezon başlıyor.

Hem bilgisayar ortamında, hem de mobil ortamda battle royale oyunlarının efsanelerinden biri olan PUBG’nin yeni sezonu, yenliklerle başlayacak. Sezon 11 ile birlikte  bugün PUBG Sezon 11’i duyurdu. Bu yeni sezon, Güney Amerika’nın dağlık bölgelerinde bulunan ve bazı arazi değişikliklerine sahip 3×3 harita olan Paramo’yu yeniden oyuncularla buluşuyor. PC oyuncuları Sezon 11’e 31 Mart’ta kavuşacak ancak konsol oyuncularının Sezon 11 için 8 Nisan’ı beklemeleri gerekecek.

PUBG 10.2 güncellemesi yayınlandıPUBG 10.2 güncellemesi yayınlandı

Paramo’nun oyuna yeniden gelmesi heyecanı arttıracak gibi duruyor. İlk olarak 2020 yılının Ekim ayında Sezon 9’da tanıtılan Paramo, oyuncular tarafından çok beğenilmişti ve şimdi yeni oynanış mekanikleri ile geri dönüyor. Yeni güncellemelerle oyuncuların karşısına çıkacak olan Paramo ekstra alan korumasının eklenmesiyle zemin iyileştirmelerini, maçlar arasındaki önemli yer işaretlerini değiştiren genişletilmiş dinamik bir dünya sistemine sahip. Bunun yanı sıra Gizli Oda’da ve Yardım Paketi Helikopteri’nde artan eşya belirme oranlarını ve harita ile özel oyunlar yaratma gibi geniş seçenekler de sunuyor.

Yeni sezondaki tüm yenilikler bununla da sınırlı değil. Oyuncuların haritada daha rahat gezinmesi ve oyun içi başarılarını arttırmaları içinde yeni güncellemeler geliyor.

Yeni dereceli sezon geliyor

Sezon 11’le birlikte Dereceli Sezonlar iki ay boyunca devam edecek. Buda demek oluyor ki bu sezonlar artık Survivor Pass’larla paralel olarak çalışmayacak. Oyun geliştiricisi şirket bu nedenle ödül dağıtımları konusunda da güncellemeler yaptı. Bunlara ek olarak, oyunun Esports modunda görülen oranlarla daha yakından uyumlu olabilmesi adına bütün haritalardaki silahların belirme oranları da artırıldı.

Acil kurtarma balonu

PUBG 2 bu sene içinde yayımlanabilir

Pek çok yenilikle başlayacak Sezon 11’de oyuncuların güvenli bölgeye hızlı bir şekilde geçmesini sağlayacak yeni bir taşıma aracı da ekleniyor. Eklenen Acil Kurtarma balonu sayesinde oyuncular, yüksek irtifaya sahip bir Fulton Balonu ateşleyebilir ve balonun tamamen şişirilmesinin ardından 60 saniye içinde bir uçak oyuncuları alandan almak için gelecek. Uçak geldiğinde ise en fazla dört oyuncu uçağa binebilecek ve oyuncular savaş alanına yeniden atlamaya karar verene kadar Beyaz Bölge’nin merkezine doğru taşınacaklar. Bu aşamada oyuncular düşmanlarının daha çok dikkatini çekecek olsalar da Mavi Bölge’den kaçmak, düşman kontrolündeki bir bölgeyi hızlıca geçebilmek ya da güçlü teçhizat bulmak amacıyla uzak bir yeri yağmalamak için oldukça iyi bir özellik. Ancak Acil Kurtarma Balonu, sadece Erangel, Miramar, Sanhok ve Vikendi’de bulunacak.

Ustalık madalyaları

Oyuncuların oyun içi başarısını arttırmak adına Sezon 11, Ustalık Madalyası sistemine de güncellemeler getiriyor. Artık oyuncuların mücadele durumlarına, hayatta kalmaya oranlarına ve zorlukla hayatta kalma ile ilgili olan “So Close” madalyası gibi, çeşitli başarılar kazanabilecekleri 10 yeni madalya bulunuyor. Ancak Ustalık Madalyaları’nın sadece dereceli ve normal maçlarda kazanılabileceini ama Arcade, Lab veya Özel maçlarda kazanılamayacağını belirtelim


PUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyurulduPUBG Mobile'ın yeni grafiklere sahip sürümü duyuruldu
PUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt sayıları 5 milyonu geçtiPUBG: New State'in Google Play'deki erken kayıt sayıları 5 milyonu geçti

PAYLAŞ