PUBG 10.2 güncellemesi yayınlandı - Haberler - indir.com

PUBG 10.2 güncellemesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-22 21:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Hem mobil hem de PC platformunda popüler bir kitleye sahip olan oyun PUBG için 10.2 güncellemesi resmi olarak yayınlandı. Bu yeni güncelleme baktığımız zaman PGI.S etkinliğine odaklanırken, Coupe RB adlı yeni bir aracı Miramar, Erangel ve Sanhok haritalarına getiriyor. Hayatta kalma oyunları arasında zirvede yer alan oyun, rakip oyunların artması ile beraber eski popülerliğine sahip olmasa da, hala ciddi bir oyuncu kitlesine hitap etmeye devam ediyor. Oyuncuları oyunda tutmak için sürekli olarak güncellemeler ile yenilikler getirmeye devam eden PUBG ekibi, bu güncellemelerin bir yenisini daha yayınladı.  10.2 güncellemesi olarak karşımıza çıkan güncelleme ile beraber itibar sistemi ve Coupe RB yeni aracı gibi bazı yenilikler oyuna dahil ediliyor.

Tüm platformlar için yayınlanan bu güncelleme, e-spor etkinliği olan PGI.S’i de büyük ölçüde destekliyor. Bu noktada oyunun PC sürümü için canlı yayın yapan on oyun için ekran Miramar  ve Erangel çevresindeki çeşitli noktalara eklendi.

PUBG Mobile için 2.0 yoldaPUBG Mobile için 2.0 yolda

PUBG için 10.2 güncellemesi yayınlandı

Gelen Pick’Em Challange ile oyunculara oylama kuponları verilerek PGI boyunca kazananları tahmin edebilecekler. Kazananları doğru tahmin eden oyuncular ise EP ile ödüllendirecekler. PGI.S ürünlerinden yapılan satışların %30’u 3.5 milyon Amerikan doları tutarında havuza dahil edilecek. PUBG’nin PC sürümü için canlı yayın yapan on oyun içi ekran, Miramar ve Erangel’in çevrelerine eklendi.

İtibar sistemi

Bir oyuncunun başka oyunculara karşı iyi yada kötü olup olmadığını belirten yeni itibar sistemi ile beraber oyuncuların adlarının yanında bir itibar seviyesi gösterilecek. İtibar seviyeleri, toplam altı seviye içinde beşe kadar değişecek.

Yeni araç Coupe RB

Son güncelleme ile beraber saatte 150 km hıza ulaşabilen eski bir spor otomobil Coupe RB oyuna eklendi. 2 kişilik kapasiteye sahip olan Coupe RB, motosikletten sonra karadaki en hızlı ikinci araç olacak.

Dereceli mod güncellemesi

Dereceli Mod cezaları takımınız oluşmuyorsa belli bir miktar güveli süreye izin verecek. Hala hayatta olan ve uçak kalktıktan beş dakika içinde oyundan ayrılan oyuncular için oyundan ayrılma cezaları tamamen geçersiz olacak.  


Pubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyorPubg bu sene konsol oyuncularıyla buluşuyor

PAYLAŞ