PUBG 10. sezon yeni haritayla birlikte yayımlandı - Haberler - indir.com

PUBG 10. sezon yeni haritayla birlikte yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-17 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Popüler battle royale oyunu olan PUBG’nin yeni sezonu yeni bir harita ile beraber yayınlandı. Oyuncuların 10.sezona geldiği oyunda yeni harita Haven karşımıza çıkıyor. Yeni sezonda özel yapay zeka saldırı gücü Pillar ile beraber oyun yayınlandı. Oldukça küçük bir harita olan Haven, yüksek binalar ile dar alanlarda çatışma fırsatı sunuyor. Dünyanın en çok oynanan hayatta kalma yapımlarından birisi olan PUBG, PC tarafında 10.sezonunu resmi olarak yayınladı. Bu yeni sezon ile beraber 1x1 seviyesinde Haven haritası oyuna dahil oluyor. Diğer haritalara göre nitekim daha küçük bir yapıda olan Haven, yüksek bina yapısı ile küçük alanlarda aksiyon keyfi sunmayı hedefliyor.

Yüksek binalardan oluşan ve bir şehir etrafına kurulan Haven haritası, toplamda 32 oyuncu kapasitesine sahip durumda. Bu yeni harita ile beraber yeni sezon için bir lore hikayesi de paylaşılıyor.

PUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleştiPUBG'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceği tarih kesinleşti

Yeni Haven haritaları PUBG’nin 10.sezonu yayınlandı

Oyunun 10.sezonu ile beraber Pillar adında bir yapay zekaya sahip düşmanlar da geliyor. Bu özel askeri güçler ile beraber haritada yüksek seviyeli ganimetlere sahip olacaklar. Bu düşmanlar ayrıca yüksek güçlü silahlara sahip taktiksel kamyon dahil olmak üzere yüksek güçlü silahlar ile hayatta kalmaya çalışan oyunculara saldıracak. Diğer yandan Pillar kuvvetlerini avlamak için bir gözcü helikopterinin de dolaştığını belirtelim. Yeni sezon ile beraber birçok yeniliği de göreceğiz. Öyle ki gizemli biyoteknoloji şirketi oyuna dahil olacak. Yeni harida ve birçok yeniliğe sahip olacak olan PUBG 10.sezon ile beraber Survivor Pass: Breakthrouth da geliyor. Haven’in bu dar sokaklarında mücadele etmek için gereken ekipmanlar Survivor Pass ile sağlanabilecek.

Oyunun PC versiyonu için 10.sezona geçtiğini ve 17 Aralık tarihi ile beraber aktif olacağını belirtelim.  


PUBG Mobile için Metro Royale Modu ve 1.1 güncellemesi yayımlandıPUBG Mobile için Metro Royale Modu ve 1.1 güncellemesi yayımlandı

PAYLAŞ