PTT çalışanları elektrikli scooter ile dağıtıma başlıyor - Haberler - indir.com

PTT çalışanları elektrikli scooter ile dağıtıma başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-19 09:15:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbul’da bugünden itibaren PTT dağıtım görevlilerinin teslimatlarını elektrikli scooter ile yapacakları bilgisini aktardı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İstanbul’da bugünden itibaren PTT dağıtım görevlilerinin teslimatlarını elektrikli scooter ile yapacaklarını dile getirdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu kendi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile beraber bugünden itibaren PTT'de yeni bir dönemin başladığının bilgisini verdi. Buna göre artık bugünden itibaren PTT dağıtım görevlileri teslimat işlemlerini elektrikli scooter kullanarak yapacaklarını açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu Twitter hesabında şu ifadeleri kullandı;

"Ülkemizin en köklü kurumlarından PTT, yenilikçi stratejileriyle geleceğe hazırlanırken hizmet verdiği sektörlere yön vermeye devam ediyor. İstanbul’da bugünden itibaren PTT dağıtım görevlileri teslimatlarını çevreci ulaşım aracı olan elektrikli skuter ile yapacaklar."

Bu sistem sayesinde teslimat görevlilerinin işini daha hızlı ve  pratik bir şekilde yapılacağı düşünülüyor. Sistem bugünden itibaren işleme sokularak elektrikli scooterlar gerekli kişilere verilmeye başlanacak. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 





PAYLAŞ