PSVR televizyonsuz nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

PSVR televizyonsuz nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-06 01:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Sanal gerçeklik son zamanlarda en çok üzerine düşülen teknolojilerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle oyun dünyasında sıklıkla kullanılan ve oyuncuların da ilgisini çeken teknolojilerden birisi. PS, oyuncuların bu ilgisini göz ardı etmeyerek, sanal gerçekliği ilk sunan markalardan biri olup, PSVR gözlüğünü oyun dünyasına tanıtmıştı. PSVR ile oyun tutkunları kendilerini oyunun içerisinde bularak gerçekçiliğin tadına varıyorlar.

Playstation gibi oyun konsolları her zaman televizyon ile iç içedir. Fakat yeni çıkan sanal gerçeklik başlıkları bu algıyı yıkmışa benziyor. Hayatımıza giren sanal gerçeklik başlıklarıyla kendinizi sanal dünyanın içinde bulup keyifli saatler geçirebilirsiniz. Playstation VR (PSVR) sanal gerçeklik başlığınız varsa TV olmasına gerek kalmadan oyun keyfini sanal olarak yaşamanız mümkün. Sanal gerçeklik gözlüğü ile PS4 oynayabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

-PSVR cihazınızı televizyonsuz kullanmak için öncelikle Ayarlar menüsüne gidin

-Buradan Algılar seçeneğini seçin.

-Daha sonrasında ise Playstation VR seçimini yapın.

-PSVR seçiminizi yaptıktan sonra, Ekran Boyutu'nu seçin.

-Son olarak yapmanız gereken; küçük, orta ve büyük seçeneklerinden birisini seçmek olacaktır.

Oyun oynarken ekran boyutunu değiştirmek isterseniz PS butonuna basın ve basılı tutun. Ardından Playstation VR Ayarla' yı tıklayın ve ekran boyutunu seçin. Başlığınızın görüş alanı merkezin dışında ise ve ekranı ortalamak istiyorsanız başınızı bakacağınız yere hizalayın ve ardından DualShock 4 oyun kolunda Option tuşuna basın. Oyun zevkini tam olarak alabilmeniz için kamera ile ilgili konumlandırmanızı iyi bir şekilde yapmanız gerekiyor.





PAYLAŞ