PSV Eindhoven E-spor Branşını Duyurdu! - Haberler - indir.com

PSV Eindhoven E-spor Branşını Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-19 09:39:31
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Hollanda'nın en köklü futbol devlerinden birisi olan PSV (Philips Sport Vereniging) Eindhoven, e-spor branşını resmi olarak duyurdu.

Günümüzde geleneksel spor kulüpleri, birer birer e-spor alanına geçiş yapmaya başladılar. Birçok takım resmi olarak bu alana geçiş yaptığını önceden duyurdu ve duyurular gelmeye devam ediyor. O duyurulara bir yenisini ekleyen takım, Hollanda'dan PSV Eindoven oldu. PSV Eindhoven'da resmi olarak e-spora geçtiğini ve seçtiği branşı taraftarlarına duyurdu. Kulüp açıklamasını resmi internet sitesinden yaptı. e-spora giriş yaptığını duyuran kulüpte henüz hiç oyuncu bulunmuyor. Oyuncularını, Fifa 17'nin çıkışından sonra, bir turnuva yaparak belirleyeceklerini açıkladılar.

Shalke 04, Bayern Münich, Türkiye'de de Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin e-spora geçiş yaptığını duyurmasının ardından, Hollanda'nın en köklü kulüplerinden biri olan PSV Eindhoven'da e-spora geçtiğini duyurdu. Futbol dünyasına kazandırdığı kaliteli oyuncuları Avrupa takımlarına satmasıyla bilinen kulübün, internet sitesinden resmi olarak yaptığı açıklamada şunlar yer aldı: Kulübümüzün genç hayranlarının isteklerine cevap vermemiz gerçekten çok önemli. 'e-sporların gün geçtikçe daha da önemli bir hale geldiğini görmezden gelmemiz mümkün değil. Dijital ortamda da PSV isminin en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamak en büyük amaçlarımızdan biri. Bunun da en etkili yöntemi kulüp olarak e-sporlar arenasında yer almaktan geçiyor.' Açıklamanın sahibi Guus Pennings aynı zamanda,  Fifa turnuvasında PSV'in resmi formasıyla oynayan oyuncuların, diğer spor branşlarında mücadele eden oyunculardan ayrı tutulmayacağını ve onlarla aynı haklara sahip olacağını da sözlerine ekledi. Her geçen gün yeni bir takımın katıldığı e-spora, diğer büyük kulüplerinde ilerleyen günlerde katılıp katılmayacağı merak konusu.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ