PSN Çevrim İçi Kimliği Nasıl Değiştirilir? - Haberler - indir.com

PSN Çevrim İçi Kimliği Nasıl Değiştirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-04 14:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Sony PlayStation 4 kullanıcılarının uzun bir süredir beklediği PSN çevrim içi kimliğinin değiştirme özelliği nihayet kullanıcılar için sunuldu. Bizde sizlere bu içeriğimizde PSN kimliğinizin adını değiştirmek için yapmanız ve bilmeniz gereken işlemlere bakacağız. Geçtiğimiz günlerde Sony resmi bloğu üzerinden uzun zamandır beklenen PSN çevrim içi kimlik değiştirme özelliğinin açıldığı duyurulmuştu. Bu sayede kullanıcılar beğenmedikleri PSN kimliklerini çok basit bir şekilde değiştirebilecekler. Kimlik değiştirme işlemleri sadece PS4 cihazları üzerinden olurken ayrıca tarayıcı üzerinden de PlayStation Network hesabına giriş yapılarak değiştirebilecekler.

PlayStation 4 PSN Kimliği Değiştirme İşlemi

Fortnite, PSN'de indirime girdiFortnite, PSN'de indirime girdi

PS4 üzerinden değiştirmek için Ayarlar > Hesap Yönetimi > Hesap Bilgileri > Profil > Çevrim içi Kimlik adımlarını izlemeniz gerekiyor. Daha sonra bu alandan yeni PSN kimlik adınızı belirleyebilirsiniz. Tarayıcı üzerinden değiştirmek için ise PlayStation Network üzerinden oturum açarak işlemlere başlayın. Daha sonra profilinize eriştikten sonra PSN Profili > Çevrim içi Kimlik adımlarını izleyerek yeni ismini belirleyebilirsiniz.

İlk isim ücretsiz olacak

Sony tarafından belirtilene göre ilk değişim için bir ücret alınmayacak. Ancak yeniden isim değiştirmek isteyenler için ise 9.99 dolarlık bir bedel istenecek. PlayStation Plus aboneleri için ise isim değiştirme işlemi 4.99 dolar seviyesinde olacak. Daha sonrasında ise kullanıcılar isterlerse eski kullanıcı isimlerine ücretsiz olarak dönüş de yapabilecekler. Açıklamaya göre PS4 oyunlarının büyük bir bölümü çevrim içi kimlik ismi destekliyor. Ancak PS3 ve PS Vita oyunlarının bu desteğinin olmadığını belirtelim.


PSN kullanıcı adı değiştirecek olanlar yandı!PSN kullanıcı adı değiştirecek olanlar yandı!

PAYLAŞ