PSG de e-spor'a Adım Atıyor - Haberler - indir.com

PSG de e-spor'a Adım Atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-14 00:32:19
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

E-spor dünyasına katılan takımların ardı arkası kesilmiyorken, onlara bir yenisi daha eklendi. Birçok takımdan sonra e-spor dünyasına adım atan yeni takım PSG oldu.

Son günlerde popülerlik kazanan e-spor  fiziksel ve zihinsel yeteneklerin ortaya konduğu, sanal ya da dijital spor platformu olarak tanımlanabilir. Son zamanlarda takımların tek tek katıldığı bu platforma, takımlardan bir yenisi daha eklendi. Daha önce katılan takımları hatırlamamız gerekirse; Beşiktaş, Schalke 04, Manchester City ve Valencia isimlerini sayabiliriz. Bu takımların arasına katılan yeni isim, Fransız liginden Paris Saint Germain FC oldu. Açıklama Fransız Spor Sitesi L'Equipe tarafından yapıldı.

e-spor sektöründeki hareketlilik günden güne artarken, e-spor dünyasına katılan takımlar arasına bir yenisi daha eklendi. E-spor dünyasına ilk katılan takım Beşiktaş olmuştu. Beşiktaş, Aces High takımı ile isim anlaşmasına vararak, Beşiktaş e-spor Kulübü olarak bu dünyaya adım atmıştı. Başarılı işlere de imza attığını söyleyebiliriz. Onun dışında katılım daha çok Amerika kıtasından gelmekte. Henüz Avrupa'da tam anlamıyla e-spor dünyası furyasının başladığını söyleyemeyiz. Beşiktaş'ı takip eden katılımlar Schalke 04, Manchester City, Sporting Lisbon ve Valencia oldu. Katılan kulüpler arasında League of Legend'de mücadele eden Schalke 04'tü. Bu kulüplere son olarak eklenen yeni takımda PSG oldu. PSG'nin e-spor dünyasına katıldığı haberi Fransız Spor Sitesi L'Equipe tarafından takımın taraftarlarına ve futbol dünyasına duyuruldu. Yapılan açıklamada, PSG'nin ekim aylarının ortasında konuyla ilgili resmi açıklama yapacağı söylendi. Aynı zamanda takımın uzun süredir e-spor dünyasına yatırım yapmayı düşündüğü de paylaşıldı. E-spor dünyası gündemde yer almaya devam ettikçe, katılan takımların sayısında da artış görülecek gibi duruyor.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ