PS5 ve Xbox Series X’e de gelen FIFA21 tanıtım videosu yayınlandı - Haberler - indir.com

PS5 ve Xbox Series X’e de gelen FIFA21 tanıtım videosu yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Futbol severlerin heyecanla beklediği ve merak ettiği FIFA 21 oyununun tanıtım videosu yayınlandı. Oyunun kapak fotoğrafında takım yıldızlarını görmek mümkündür. Grafikleri ve oynanış yapısıyla bir önceki oyundan ayrılacağı düşünülen oyunun kapağında Paris Saint Germain’den Kylian Mbappe, Liverpool’dan Trent Alexander-Arnold, Atletico Madrid’den Joao Felix, Borussia Dortmund’dan Erling Haland yer alıyor.

EA tarafından belirtildiği üzere çok daha gerçekçi oyun hareketlerine, zengin hava durumu ayrıntılarına ve şimdiye kadar da görülen en özgür karakter davranışlarına sahip olacak. Söz konusu bu oyun grafiksel açıdan da fark yaratması bekleniyor. Heyecanla beklenen bu oyunda yeni bir aydınlatma sisteminin de kullanılması bekleniyor. 

EA tarafından verilecek olan bu ayrıntılarla FIFA 21’nin oyunculara daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunacağını söyleyelim. EA, FIFA 21 oyununun 9 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için de satışa sunulacağını belirtiyor. Oyunun daha önceki oyunlarda olduğu gibi oyun tutkunlarını yine ekran başına kilitleyeceğe benziyor. Özellikle Ultimate Team’de de çeşitli yenilikleri görmeyi bekliyoruz. 

FIFA 21, PS5 ve Xbox Series X’e de geliyor

EA Access ve Origin Access Play First ise 1 Ekim’de oyunu oynayabilecek. Ultimate Edition veya Champions Edition sürümlerini satın alan oyuncular ise FIFA 21’i üç gün öncesinde deneyimleyebilecek. PlayStation 5 ve Xbox Series X için de satışa sunulacak oyunda Türkçe dil desteği de yer alıyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgi elde edilmesi bekleniyor.  





PAYLAŞ