PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-09 15:20:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Japon teknoloji devi Sony, CES 2020'de PS5 ile ilgili olarak kısıtlı açıklamalarda bulunmuştu. 2020 senesinin sonlarına doğru tanıtılması planlanan oyun konsolunun oyunları ise birer birer karşımıza çıkmaya ve oyuncuları heyecanlandırmaya başladı. Yeni konsolun ilk oyununun Godfall olacağı bilindiği üzere duyurulmuştu. Şimdi ise yeni bir oyun daha açıklandı. The Lord of the Rings: Gollum PS5 için gelecek. Oyunun kullanıcılarla buluşturulacağı tarih şimdiden açıklandı. 

 

PlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladıPlayStation'ın patronu, PS5'te tüm dengeleri değiştirecek özelliği açıkladı

PS5’in yeni oyunu The Lord of the Rings: Gollum olacak

The Lord of the Rings: Gollum oyunu PlayStation 5 için gelecek. İlk aşama olarak oyunun PC için tanıtılacağı duyurulmuştu. Ancak, konuya ilişkin olarak açıklama yapan yapımcı şirket Daedalic Entertainment, oyunun hem PS5'e hem Xbox Series X konsolu için yayınlanacağını açıkladı. 

Oyunun konsollara geliş tarihi ise 2021 olarak belirlendi.

Çok platformlu oyun ile ilgili bazı detaylar da paylaşıldı.

The Lord of the Rings: Gollum PS5 için geliyor

Oyun ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre oyun, yüksek seviyelere ve ana karakterin çift karakterli oluşuna odaklanacak. Sanat yönetmeni Mathias Fischer, Gollum'un büyüklüğünün orijinal kitaplarda netleştirilmediğini de belirtti. Bu bilgilere ek olarak karakter, film serisinde yer alan Gollum'un canlandırmış olduğu Andy Serkis ile benzerliğe sahip olmayacak. 

Gollum her bölümde daha da derine düşüp düşmeyeceğine, Sméagol ile bağlantıyı sürdürüp sürdürmeyeceğine karar verilecek. Bu karar tabii iki oyuncuya ait olacak.

Oyunun süresi yaklaşık 20 saat olacak.


İlgili uygulamalar
Sony, CES 2020'de PlayStation 5'in kesinleşen özelliklerini paylaştıSony, CES 2020'de PlayStation 5'in kesinleşen özelliklerini paylaştı

PAYLAŞ