PS5, geriye dönük destek sunabilir - Haberler - indir.com

PS5, geriye dönük destek sunabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 12:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Sony yeni bir projeye imza atarak, oyun severleri yeni oyunların yanında 90’lı yılların unutulmaz oyunlarını da sunmayı hedefliyor.

Günümüzde her yaş grubundan konsol oyunu oynayan oyun sever mevcut. Bu haberimizde ise bu oyun sever yaş grubundan yaşı biraz büyük olan okurlarımıza hitap edeceğiz. Şayet sizde oyun kütüphanesi 90’lı yolların ortasına kadar ulaşmış bir indir.com okuru iseniz, PS5 tam da size göre bir oyun konsolu olabilir. Nasıl mı? Size şöyle anlatalım; henüz yeni ortaya çıkan bir patente göre PlayStation 5 yalnızca yeni nesil oyunları bünyesinde barındırmayacak. Yeni oyunların yanında aynı zamanda PS4, PS3, PS2 ve orijinal PlayStation diğer bir adıyla PSX oyunlarını da kullanıcılarına sunacak. Bu sayede eski oyunlara ulaşabilecek o günlerde büyük bir heyecanla oynadığınız oyunları tekrardan oynayabileceksiniz.

Sony, PS5'i ne zaman piyasaya sürecek?Sony, PS5'i ne zaman piyasaya sürecek?

Sony bunu başara bilecek mi?

2019-203013 numaraya sahip patentin başvurusu PS4’ün baş mimarı olan Mark Cerny tarafından gerçekleştirilmiş ve yeni nesil bir CPU’nun daha önceden sunduğu makinelerin CPU’larını yorumlama yapmasına izin veren bir süreçten bahsediyor. Söz konusu olan bu patentte ise senkronizasyon hatalarına odaklanılıyor. Aynı zamanda bu hataların çözümlerinden bahsediliyor. Şayet olurda Sony bu yeni patenti kullanmayı başarırsa, eski oyun kataloğunu ciddiye almış olacak. Bu sayede ise PS5 için gayet ciddi bir ölçüde bir başlangıç gerçekleştirmiş olacak. Bakalım olay nasıl ilerleyecek ve bunu Sony nasıl başaracak. Konu ile ilgili olarak yeni gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye ve okumaya devam edin


PS5 ve Xbox Anaconda 20 GB RAM Bulundurabilir!PS5 ve Xbox Anaconda 20 GB RAM Bulundurabilir!
PS5 için oyun üretimine başlandıPS5 için oyun üretimine başlandı

PAYLAŞ