PS4'ün Spider Man özel kutusu göz alıyor - Haberler - indir.com

PS4'ün Spider Man özel kutusu göz alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 17:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde çıkış yapan Spider Man’in PS4’e özel kutusunun görülmesi, oyuncuları bir kez daha heyecanlandırdı.

Sony ve Insomniac Games imzalı Spider Man, geçtiğimiz günlerde PS 4 platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun tutkunlarının merakla beklediği Spider Man, uzun bir bekleyişin ardından sonunda oyun severlerin beğenisine sunuldu. Geçtiğimiz haftalarda, henüz oyunun çıkış yaptığı tarih olan 7 Eylül’de, Spider Man’in ön sipariş stoklarının bittiği açıklanmıştı. Oyun, bir başka PS 4 oyunu olan God os War’un 10 milyon barajına oldukça yaklaşmıştı. PS 4 tarihinin en hızlı satan oyunu olarak da kendisinden söz ettirmeyi başardı. Oyun severlerden yoğun ilgi gören Spider Man için, Sony şimdi de özel Spider Man kutusunu duyurdu.

Spider Man satışları oldukça yüksekSpider Man satışları oldukça yüksek

Spider Man özel PS 4 kutusunda, birçok ürün yer alıyor

Çıkışının üzerinden henüz bir hafta geçmemesine rağmen satış rakamları ile sıkça konuşulan Spider Man, adından gündemde daha çok söz ettirecek gibi görünüyor. Son olarak Sony’nin çıkardığı özel PS 4 kutusu, oyuncuların bir kez daha Spider Man için heyecanlanmasını sağladı.

Özel PS 4 kutusunda, Spider Man’in çizgi roman fasikülleri, Spider Man temalı kontroller ve oyunun kendisini içerisinde barındırıyor. Spider Man’in gördüğü ilgi, bu kutudan anlaşıldığı üzere, Sony’nin Spider Man için diğer oyunlardan ayrı bir şey yapmayı istemesini sağlamış. Spider Man, Türkiye fiyatı ile Türkiye’deki oyunculardan tepki toplamıştı. Bu özel kutu ise henüz ülkemizde satışa sunulmadığı için, fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyor.



PAYLAŞ