PS4 ve PS VR için yeni yıla özel fırsatlar! - Haberler - indir.com

PS4 ve PS VR için yeni yıla özel fırsatlar!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-17 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının en çok kullanılan oyun konsollarından biri olan Playstation, oyuncularına yeni yıla özel olarak birçok fırsat sunmaya hazırlanıyor. Playstation, son çıkan oyun konsolu PS 4 ile beraber, sık sık gündeme satış rakamlarıyla girdi. Son olarak açıklanan satış rakamlarında da konsolun 70 milyon adet sattığı açıklandı. Dünya çapında oldukça geniş bir kitle tarafından tercih edilen Playstation kullanıcıları, Sony tarafından unutulmadı. Sony, Playstation oyuncuları için, yeni yıl hediyesi niteliğindeki özel kampanya paketlerini duyurdu. Bu paketler sayesinde oyuncular uygun fiyata hem PS VR ve PS 4 sahibi olabilecek hem de yanında birbirinden güzel oyunları alabilecek.

Playstation oyuncularına, yeni yıla özel olarak PS VR ve PS 4 paketleri, uygun fiyatlarla sunulmaya hazırlanıyor. PS 4 geçtiğimiz yıl piyasaya sürüldü ve oyuncular tarafından oldukça ilgi gördü. Şimdi, PS 4 ve PS VR sahibi olmak isteyen oyuncuların ayağına yeni yıl fırsatı sunuldu. 31 Aralık'a kadar geçerli olacak olan kampanyada, PS4 Pro ve PS4 1TB konsol satın alan oyunculara, ikinci DualShock 4, ücretsiz olarak verilecek. Bir diğer özel paket kampanyası dahilinde, oyuncular PS VR, PS Camera, PS VR Worlds ve GT Sport oyunlarını içinde barındıran paketi, 1. 699 TL'ye satın alabiliyor. Paketleri, Sony Center, Overgame, D&R, Teknosa, Vatan ve MediaMarkt mağazalarından  31 Aralık'a kadar almak mümkün.

Sony, PS4 ve PS VR sahibi olanları da unutmayarak, konsol sahipleri için indirimli oyunlar sunacak. Oyunlar ve indirimli fiyatları şu şekilde;

Gran Turismo Sport: 229 TL

 

 

NBA 2K18: 219 TL

 

 

WWE 2K18: 219 TL

 

Unchartered 4: Bir Hırsızın Sonu: 129 TL

 

Unchartered: Kayıp Miras: 129 TL

 

Until Down: 89 TL

 

Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection: 89 TL

 

God of War 3 Remastered: 89 TL





PAYLAŞ