PS4 özel oyunu Days Gone PC'ye geliyor - Haberler - indir.com

PS4 özel oyunu Days Gone PC'ye geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-24 21:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Özel oyunlarıyla oyunseverlerin gönlünü çelen PlayStation 2019 senesinde yayımladığı Playstation 4 özel oyunu olan Days Gone’u PC için yayımlayacak.

Yayıncılığı Sony Interactive Entertainment'ın üstlendiği, geliştiriciliğini ise Bend Studio'nun yaptığı PlayStation 4 özel oyunu Days Gone, PC’ye geliyor.

Sony CEO'su PlayStation 5 hakkında açıklama yaptıSony CEO'su PlayStation 5 hakkında açıklama yaptı

Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan, geçtiğimiz saatlerde konuyla ilgili GQ ile yaptığı röportajda Days Gone oyunun PC için bu senenin ilkbaharında çıkış yapacağını belirtti. Ayrıca Jim Ryan, ilerde daha fazla PlayStation oyunun PC için yayımlanacağının sinyallerini de verdi. Fakat bu oyunların hangileri olduğu şimdilik belli değil. Ancak uzun bir süredir The Last of Us'ın ilk oyununa dair ciddi söylentiler çıktığını göz önünde bulundurursak şirketin bir sonraki hamlesinin bu yönde olduğunu düşünebiliriz.

DualSense şikayetlerinden dolayı Sony'e dava açıldı

Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan konuyla ilgili açıklamasında "Özellikle PlayStation 4 döneminin ikinci yarısında stüdyolarımız cidden harika oyunlar yaptı. Bu harika oyunları daha geniş bir kitleye sunma fırsatımız var. Bu fırsat her zaman elde edilebilecek bir şey değil. Bu yüzden bizim için fazlasıyla kolay bir karar oldu." ifadelerine yer verdi.

Days Gone tanıtım yazısı

Başıboş ve ganimet avcısı olan Deacon St. John’la ölümcül bir salgının mahvettiği bir kurtlar sofrasına doğru sür.

Sadık başıboş motorunla bozuk yoldaki tehlikelere karşı gelirken, aklını yitirmiş vahşi Kaçık sürüleri ve bir o kadar tehlikeli insanlarla yüzleş.

Tahmin edilmez hava koşulları ve günün farklı zamanları inanılmaz tehlikelere, şok edici sürprizlere ve ölmeni isteyen diğer her şeye gebe olabilir.

  • Vahşi açık dünya: Pasifik Kuzeybatı’nın inanılmaz derecede gerçekçi, devasa ve düşmancıl bölgelerini keşfet.
  • Sert ve açık uçlu çatışmalar: Silahlarını ve yeteneklerini özelleştirerek, tuzak üreterek ve motosikletini geliştirerek stratejilerini belirle.
  • Sürükleyici hikâye: Derin ve kişisel bir kaybın ardından yaşama tutunacak bir sebep ararken, acımasız doğada hayatta kal.

 


 


PlayStation 5 ve 4 sahiplerinin bu sene en çok indirdiği oyunlarPlayStation 5 ve 4 sahiplerinin bu sene en çok indirdiği oyunlar
PlayStation Store'da yeni indirimler başladıPlayStation Store'da yeni indirimler başladı

PAYLAŞ