PS4 oyunlarını PS4 Pro'ya nasıl aktarılır - Haberler - indir.com

PS4 oyunlarını PS4 Pro'ya nasıl aktarılır

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-08 10:33:35
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Sony yeni oyun konsolu Playstation 4 Pro'yu 10 Kasım 2016'da  satışa sundu. Çıktığı günden itibaren ilgi gören oyun konsolu, oyun severlere yeni oyun deneyimleri ile renk katmaya devam ediyor. Oyun severlerin merak ettiği sorulardan bir tanesi de PS4' ten PS4 Pro'ya nasıl geçileceği hususu. Bu konuda izleyeceğiniz birkaç adım, PS 4 oyunlarını PS4 Pro'ya aktarmanıza yardımcı olabilir.

PS4 oyunlarını PS4 Pro'ya aktarma

Playstation'ın açıklamasına göre bu işi yapmak düşündüğünüzden daha da kolay. Etnernet kablosuyla tüm oyunlarımızı, yakalanmış videolarımızı, kayıt dosyalarımızı ekran görüntülerimizi ve sistem dosyalarımızı ve diğer kalan tüm içeriğimizi Playstation 4 Pro' ya aktarabilirsiniz. Bu durum kullanıcıları memnun etmiş durumda çünkü USB hızları sebebiyle hard disk üzerinden PS4 Pro' ya yapılan aktarımlar oldukça yavaş olacak ve kullanıcıları bezdirecekti. Veri kaybını engellemek için ilk önce verilerimizi yedeklememiz gerekecekti. Dolayısıyla zamanımızı bir hayli çalacak bir işlem olacaktı. Ethernet kablosuyla aktarım PS4 için yeni standart olacak. Ethernet kablosu yardımıyla kuracağınız bu bağlantı sırasında her iki cihazın da açık konumda olduğunu ve aynı ağa bağlı olduğunu da kontrol edin:

  • Daha sonra Playstation 4 Pro üzerinden ayarlar sekmesine girin. Ardından buradaki sistem kısmına girin.
  • Bir sonraki işlem olarak "Verileri diğer PS4 sistemine aktar" seçeneğini kullanın.
  • Konsol sizi yönlendirmeye başlayacak. Yönlendirilen işlemleri doğru bir şekilde yapın.
  • Aktarım başlamadan önce PS4 Pro cihazının ana cihaz olarak belirlemek isteyip istemediğiniz sorulacak. Bu aşamayı da geçtikten sonra cihaz üzerinden oyun aktarımına başlanacaktır.




PAYLAŞ