PS4 için Android ve iOS Uygulamaları Yayınlandı - Haberler - indir.com

PS4 için Android ve iOS Uygulamaları Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

PlayStation App isimli bu uygulama sayesinde Android ve iOS mobil cihazlarınızı kullanarak PlayStation Network' e hızlı bir şekilde bağlanabileceksiniz. Uygulama ile bilgisayar başında olmasanız dahi arkadaşlarınızın oynadığı oyunu görebilir, onlarla uygulama üzerinden sohbet edebilir, size gönderilen mesajları okuyabilir, oyun bildirimleri alabilir ve oyun davetlerini görebilirsiniz.

PlayStation mağazasına giriş yapabilmenizi de sağlayan uygulama ile mağazadan oyun satın alabilir ya da PS4 cihazınıza eklenti indirerek yükleyebilirsiniz. Mobil cihazınızı bir klavyeye dönüştürebilen uygulama ile PlayStation da bulunan sistem kılavuzları ile resmi PlayStation bloguna da hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. 

Sony tarafından geliştirilen PlayStation App uygulamasını Android cihazlarınızda kullanabilmeniz için Android 4.0 ve iPad, iPhone ya da iPod Touch iOS cihazlarınızda kullanabilmek için iOS 6.0 veya üzeri sürümlerinin yüklü olması gerekmektedir. Uygulamaları mobil cihazınız ile uyumlu olan ve aşağıda bulunan linklerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Android için PlayStation App

iOS için PlayStation App

 





PAYLAŞ