PS Store kataloğundan Cyberpunk 2077 kaldırıldı - Haberler - indir.com

PS Store kataloğundan Cyberpunk 2077 kaldırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-18 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Polonya merkezli oyun geliştirici şirketi olan CD Project Ted'in uzun bir süredir üzerinde çalıştığı oyun Cyberpunk 2077, geçtiğimiz günlerde oyuncuların beğenisine sunuldu. Fakat oyunun piyasada yerini almasıyla beraber bir.pl teknik sorun oyuncuların karşısına çıktı. Özellikle de konsol kısmında Cyberpunk 2077'nin çok fazla hata vermesiyle beraber tepkiler çok daha büyük oldu. Sony ise bu durum karşısına son hamlesini yaptı ve Cyberpunk 2077 oyununu PC Store üzerinden kaldırmayı tercih etti. 

Cyberpunk 2077 için oyunculara para iadesi yapılacak

Cyberpunk 2077 oyununun konsolla oynanışı sırasında yeteri kadar yüksek performans vermemesi ve oyuncuları mağdur etmemesi durumuna Sont göz yummadı. Öyle ki geliştirici şirket, sosyal medya ve internet üzerinden yapmış olduğu duyuruda, PlayStation Store üzerinden oyuna sahip olan kişilere de para iadesinin yapılacağı dile getirildi. Aynı zamanda oyunun kaldırılmasıyla, müşteri memnuniyeti sağlanması adına çeşitli çalışmalar yapıldığı da söylendi. 

Cyberpunk 2077’u RTX açık oynayın The Game Awards festivali demoları yarın başlıyorCyberpunk 2077’u RTX açık oynayın The Game Awards festivali demoları yarın başlıyor

Başarılı şirket Sony tarafından PS Store kataloğundan kaldırılan Cyberpunk 2077 için ne zaman geri gelecek sorusuna şu an için net bir cevap verilmedi. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, oyun bir sonraki duyuruya kadar PS Store platformunda yer almayacak. Sony tarafından yapılan açıklamanın tamamını ve iade sürecinin detayları hakkında bilgi edinerek iade alabilirsiniz. Söz konusu bu heyecan verici oyun PlayStation 4 tarafındaki optimizasyon sorunları için aslında ilk adım, oyunun geliştiricisi olan CD Project Red tarafından gelmişti. Şirket, oyunculardan konu ile ilgili olarak özür diledi ve isteyen kişilerin de 1 haftalık süreç içerisinde oyunu geri iade edebileceklerini aktardı. Cyberpunk 2077 oyunun PS4 tarafında ilerleyen zaman içerisinde gelen güncellemeler ile beraber oynanabilir hale geleceği ve yeniden de PS Store'da yer alacağı da bekleniyor. Oyun ile ilgili gelişmeler her geçen gün devam ediyor. 

 


Cyberpunk 2077, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdıCyberpunk 2077, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı
Cyberpunk 2077'nin çıkmasıyla Steam çöktüCyberpunk 2077'nin çıkmasıyla Steam çöktü
PlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlarPlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlar

PAYLAŞ