PS Plus, ücretsiz nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

PS Plus, ücretsiz nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-23 12:18:11
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Sony tarafından Playstation kullanıcılarına sunulan ve üye olunduğu takdirde her ay bazı sürpriz hediyeler verilen PS Plus sistemi, oyun severler tarafından ilgi görüyor. Sisteme üye olmak için aylık ya da yıllık olarak bir miktar para ödemeni gerekiyor. Bu para karşılığında, her ay Sony tarafından belirlenen  oyunu ücretsiz olarak oynama imkanına sahip oluyorsunuz.

PS Plus'ı dilerseniz yasal yolla ücretsiz olarak da kullanma şansına sahipsiniz. Bunu yasal olarak kullanabilmek için, Sony'nin size söylediği yolu izlemeniz gerekiyor. O yolda izlemeniz gereken adımlar da şöyle;

-    Bu işlemde yapmanız gereken ilk adım, Sony'nin kullanıcıların hepsine sunduğu  günlük ücretsiz deneme sürümünü kullanmak. Bunun için PSN üzerinden ya da PS üzerinden kendinize bir hesap açarak işe başlamalısınız.

-    Hesabı açtıktan sonra, hesabınızı yeni kullanıcı olarak PS 4 platformuna ekleyin.

-    Ekleme işlemi tamamlanınca PSN Store'a gidin ve oradan 14 günlük deneme sürecinizin başlangıcını yapın. Böylece, PS'ünüzün bir PS Plus hesabı olmuş olacak.

-    PS Plus hesabınızın da aktifleştikten sonra, Ayarlar sekmesini açın ve oradan Kullanıcı Yönetimi seçeneğini seçin. Hesabınızı bu bölümden Ana Hesap olarak belirleyin.

-    Ana hesap olarak hesabınızı belirlediğiniz takdirde, yüm PS Plus oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilir ve diğer PS Plus fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

Normal şartlarda aylık olarak 24 TL gibi bir para ödemeniz gerekir. Siz bu parayı her ay ödemek istemezsiniz, 14 güne bir bu işlemi tekrar ederek PS Plus'ı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ