PS Plus Türkiye fiyatlarına beklenmeyen zam! - Haberler - indir.com

PS Plus Türkiye fiyatlarına beklenmeyen zam!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-02 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony Türkiye tarafından kullanıcıları üzecek bir zam güncellemesi gerçekleştirildi. Ülkemizde PlayStation 4, Pro ve PlayStation 3 ile beraber Vita kullanıcıları tarafından kullanılan bilen PlayStation Plus’ın ödeme planlarında önemli değişiklikler yapıldı. Bu değişiklikler sonrasında oyuncular, üyelik satın alımlarında %70’e varan yüksek fiyatlar ile karşılaşacaklar. PlayStation ekosisteminin oyunculara her ay ücretsiz oyun veren ve özel mağazasında özel indirimler sunan Plus adında bir abonelik sistemi bulunuyor. Ülkemizde de aktif ve popüler olan bu mağazanın ödeme rakamlarında güncelleme yapıldı. PlayStation Plus kullanıcılarına e-posta ile yapılan bilgilendirme de ülkemizdeki PS Plus aboneliklerinin önümüzdeki Mayıs ayı ile beraber zamlanacağı belirtiliyordu. 1 Mayıs 2020 ile beraber geçerli olacak olan bu rakamlarla beraber yüzde 70 oranında bir zam gerçekleştirilecek.

PlayStation Plus’un yeni fiyatları belli oldu

PlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkışı ertelenebilirPlayStation 5 ve Xbox Series X'in çıkışı ertelenebilir

Kullanıcılarına gönderdiği e-posta ile yeni fiyatlarda açıklanıyor. PlayStation Türkiye ekibi tarafından ifade edilene göre yeni fiyatlar 1 Mayıs 2020 saat 12.59’dan itibaren geçerli olacağı ifade ediliyor. Ayrıca bu tarihten önce yapılan satın alımlar ise mevcut fiyatlandırmaya sahip olacak ve geçerli üyelik süresinin üzerine eklenmiş olacak.

  • PlayStation Plus 12 aylık ödeme planı: 239,99 TL
  • PlayStation Plus 3 aylık ödeme planı: 99,99 TL
  • PlayStation Plus 1 aylık ödeme planı: 39,99 TL

Şuan ki fiyatlar ne durumda?

Bir, üç aylık ve yıllık olarak toplam üç farklı pakete sahip olan Plus üyeliklerinin ülkemizdeki güncel fiyatları ise şunlar:

  • PlayStation Plus 1 aylık ödeme planı: 23,99 TL
  • PlayStation Plus 3 aylık ödeme planı: 74,99 TL
  • PlayStation Plus 12 aylık ödeme planı: 179,99 TL

Ülkemizdeki zaten yüksek oyun fiyatları eleştirilirken, şimdide abonelik fiyatlarının artması kullanıcıların oldukça canını sıkacak gibi duruyor. Yeni fiyatlar öncesinde abonelik almayı tercih edebilirsiniz.


PlayStation 5'in tasarımı hakkında önemli sızıntı!PlayStation 5'in tasarımı hakkında önemli sızıntı!

PAYLAŞ