PS Plus Temmuz 2020 oyunları - Haberler - indir.com

PS Plus Temmuz 2020 oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 22:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

PlayStation Plus üyelerinin temmuz ayı içinde ücretsiz olarak oynayabileceği oyunlar belli oldu. PS Plus Temmuz 2020 takviminde hangi oyunların yer aldığını bu yazımızda ele aldık. Ayrıca bugün, PlayStation Plus servisi de onuncu yılını doldurdu.

PS Plus Temmuz 2020 oyunları açıklandı

Sony'nin her ay PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak yayınlamış olduğu listenin Temmuz 2020 oyunları açıklandı. Aylık abonelik sistemi ile her ay kullanıcılara iki ücretsiz oyun sunan PS Plus, iki farklı türe ait iki oyunu ücretsiz sunuyor.

Sony'den PlayStation'ların güvenliğin Hata Avı programıyla sağlayacakSony'den PlayStation'ların güvenliğin Hata Avı programıyla sağlayacak

Sony'nin her ay hangi oyunları ücretsiz vereceğinin tahmin edilmeye çalışıldığı bir Reddit tartışmasında, temmuz ayı için verilecek olan oyunların Crash Bandicoot N Sane Trilogy, Resident Evil 7 ve No Man's Sky olabileceği konuşuluyordu.

Özellikle Resident Evil 7, hayranları tarafından beklense de PS Plus Temmuz ana oyunları  NBA 2K20 ve Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration oldu. Sony, Plus servisinin onuncu yılı dolayısıyla bonus oyun olarak Erica'yı ücretsiz sundu. 

As PS Plus reaches its tenth anniversary, your games for July are revealed: NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider and Erica: https://t.co/B5p4fmWgqp pic.twitter.com/JoEaQSQn0V — PlayStation (@PlayStation) June 29, 2020

 PS Plus servisinin bugün onuncu yılını kutlayan Sony şu açıklamada bulundu:

PS Plus’ın 29 Haziran 2010’da duyurulmasının üzerinden tam 10 yıl geçti. PS Plus’ı bunca yıl desteklediğiniz için sizlere içtenlikle teşekkür etmek istiyoruz. 

 Onuncu yılı kutlamak için bonus oyuna ek olarak bütün oyunculara ücretsiz PS4 teması verileceği duyuruldu. Ayrıca Sony, tüm oyuncuların aksiyonu hissedebilmesi için hafta sonu çok oyunculu bir çevrimiçi lansman gerçekleştireceklerini duyurdu.



PAYLAŞ