PS Plus Ocak 2021 oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Ocak 2021 oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-31 21:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

PlayStation PlusWın 2021 senesinde yayımlayacağı ilk oyunları belli oldu. Ocak ayında da PS4 ile birlikte PS5 oyunları da kullanıcıları bekliyor.

Sony, PlayStation Plus abonelerine 2021 yılının Ocak ayında sunulacak olan oyunları açıkladı. Önümüzdeki ayın listesinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahiplerini üç farklı farklı oyun bekliyor.

PlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlarPlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlar

Shadow of the Tomb Raider, Greedfall ve Maneater oyunları Ocak ayında PlayStation Plus aboneleri için oynanabilir olacak. Ocak ayında Maneater sadece PS5'e özel olarak yayımlanacak. Diğer oyunlarsa hem PS4 hem de PS5 kullanıcıları tarafından oynanabilir olacak.

PS Plus yeni Türkiye fiyatları belli oldu

Önümüzdeki senenin ilk ayında yayımlanacak oyunlar oldukça dikkat çekici. Özellikle de popüler oyunlar arasında olan Shadow of the Tomb Raider pek çok oyunseverin hoşuna gidecek.

Ocak ayının oyunları 5 Ocak itibarıyla kullanıcılara sunulacak. 5 Ocak tarihine kadar ise Aralık ayında yayımlanan oyunlar da oynanabilir olacak. Geçtiğimiz ay Just Cause 4, Rocket Arena, Worms Rumble ve Bugsnax PlayStaion kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu.

PS5 ve PS4 için Ocak ayında yayımlanacak oyunlar

  • Shadow of the Tomb Raider (PS4 ve PS5)
  • Greedfall (PS4 ve PS5)
  • Maneater (Sadece PS5)



2020'nin en iyi PlayStation oyunları2020'nin en iyi PlayStation oyunları
PlayStation(R)5 bugün Amazon.com.tr’de satışa çıkıyorPlayStation(R)5 bugün Amazon.com.tr’de satışa çıkıyor

PAYLAŞ