PS Plus Nisan 2020 oyunlarında iki kaliteli yapım sizleri bekliyor! - Haberler - indir.com

PS Plus Nisan 2020 oyunlarında iki kaliteli yapım sizleri bekliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-26 14:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz gün yeni oyun konsolu PlayStation 5’in teknik özellikleri hakkında bilgi veren Sony, her olduğu gibi bu ayda PS Plus oyunlarını belirledi.

Her ay birbirinden farklı oyunları kullanıcılarına ücretsiz sunarak oyun severlere özel fırsatlar sunan PS Plus’un Nisan oyunları belli oldu. Bu ay kullanıcıları iki efsanevi yapım bekliyor.

PlayStation 5 detayları belli oluyorPlayStation 5 detayları belli oluyor

Kullanıcılarını dönem dönem oyun dünyasının en sevdiği oyunlarla buluşturan şirketin “Uncharted: The Nathan Drake Collection”un PS Plus abonelerine sunmasının üzerinden sadece birkaç ay geçmişti ki bu kez de “Uncharted 4: A Thief’s End” ücretsiz olarak oyun severlere sunuldu. Bu yapıma eşlik eden diğer oyun ise geçtiğimiz sene piyasaya sürülen ve yarış tutkunları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan off-road yarış oyunu olan "Dirt Rally 2.0"

Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Dirt Rally 2.0'nin yayıncıları kim?

“Naughty Dog” tarafından “PlayStation 4”e özel olarak piyasaya sürülen “Uncharted 4: A Thief’s End”, Nate Drake’e odaklanacak olan son “Uncharted” oyunu olarak 2016 senesinde oyuncular ile buluşmuştu.

PS Plus Türkiye fiyatlarına beklenmeyen zam!

“Codemasters” tarafından geliştirilen “DiRT Rally 2.0” ise sadece PlayStation 4 değil PC ve Xbox One için de yayınlanmıştı. Sürüş fiziği ve yarış atmosferiyle dikkatleri üzerine çeken oyun gerçekçi yarış tecrübesi arayan oyun severler tarafından çok beğenilmişti. Ps Plus abonelerinin birbirinden iyi bu iki yapımı oynayabilmeleri için 7 Nisan’ı beklemeleri gerekiyor.


Sony PlayStation'ların download hızına kısıtalma getirdi!Sony PlayStation'ların download hızına kısıtalma getirdi!
PlayStation 5 yepyeni arayüzü ilk kez görüntülendi!PlayStation 5 yepyeni arayüzü ilk kez görüntülendi!

PAYLAŞ