PS Plus Kasım 2019 oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Kasım 2019 oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-31 16:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler oyun konsolu Playstation için Kasım 2019’un PS Plus oyunları resmi olarak açıklandı. Sony şirketi tarafında her ay Playstation Plus kapsamında oyunculara ücretsiz oyunlar veriliyor. Bu ayın Playstation 4 kullanıcıları için iki popüler oyun ücretsiz olarak verilecek. Sony Interactive Entertainment, Playstation Plus aboneleri için Kasım ayında hazırlamış olduğu oyunları resmi olarak duyurdu. Bu ayın oyunlarına bakacak olursak oyuncuları oldukça sevindirecek yapımlar verdiğini söyleyebiliriz.

Playstation Plus Kasım Ayı Oyunları Belli Oldu

PlayStation 5 ile birlikte çıkması beklenen oyunlarPlayStation 5 ile birlikte çıkması beklenen oyunlar

Söz konusu bu ayın oyunları Outlast 2 ve Nioh olurken bu oyunlara Plus aboneleri ücretsiz olarak erişebilecekler. Her iki oyunda kendi kategorilerinde oldukça popüler yapımlar olurken, 2017 yılında yayınlanmış olan Nioh, RPG türüne sahip ve son dönemin sevilen oyunların birisi diyebiliriz. Outlast 2, TR PSN’de yer almıyor. Bu noktada Türkiye’de Outlast 2 yerine muhtemel olarak farklı bir oyun verileceği söyleniyor. Ancak konu hakkında henüz Playstation Türkiye ekibinden bir açıklama gelmiş değil.

Nioh ve Outlast 2 oyunları 5 Kasım itibariyle PSN kullanıcıları tarafından indirilebilir olarak sunulacak. Bu tarihe kadar ise geçtiğimiz ayın oyunlarını indirme fırsatınız bulunuyor. Ekim ayını hatırlayacak olursak ise o ay MLB The Show 19 ve The Last of Us Remastered yapımları verilmişti.

Playstation 4 Kasım Oyunları

  • Nioh
  • Outlast 2



PlayStation 5 işlemci özellikleri ortaya çıktıPlayStation 5 işlemci özellikleri ortaya çıktı
PlayStation 5'in fiyatı dudak uçuklatıyorPlayStation 5'in fiyatı dudak uçuklatıyor

PAYLAŞ