PS Plus Haziran oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Haziran oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-27 17:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

PlayStation Plus’ın Haziran ayı içinde yayımlanacağı oyunlar belli oldu. Bu ay yine PS4 ve PS5 kullanıcılarını farklı oyunlar bekliyor.

Sony Avrupa, PlayStation Plus aboneleri için önümüzdeki ay, her zaman olduğu gibi yeni oyunlar yayımlayacak. Haziran ayına günler kala yeni oyun listesini açıklayan şirket PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarını üç farklı oyunun beklediğini duyurdu.

Playstation Studios Steam sayfası duyurulduPlaystation Studios Steam sayfası duyuruldu

Sony geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu ayda yine kaliteli yapımlara yer vermiş. Özellikle listedeki iki oyunun oldukça ilgili çekici olduğunun altını çizmek gerek. Yapılan açıklamaya göre şirket PlayStation Plus için bu ay Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown ve Operation: Tagno gibi sevilen yapımları abonelerinin beğenisine sunacak. Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown daha önce PlayStation 3 döneminin en sevilen dövüş oyunlarından biri olan Virtua Fighter 5'in remake versiyonu olarak oldukça dikkat çekiyor. Öte yandan Eloctronic Arts'ın geçtiğimiz sene yayımladığı Star Wars: Squadrons oyunu da önümüzdeki ay yine PS Plus kullanıcılarını bekliyor olacak.

PS Plus yeni Türkiye fiyatları belli oldu

Haziran ayı oyunları 1 Haziran itibariyle indirmeye sunulacak. Henüz Mayıs ayının oyunlarını kütüphanenize eklemediyseniz bu ayın sonuna kadar ekleyebilirsiniz. Mayıs'ta Battlefield V, Stranded Deep ve Wreckfest: Drive Hard Die Last oyunları verilmişti.

PS Plus Haziran oyunları

  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4 ve PS5)
  • Star Wars: Squadrons (PS4 ve PS5)
  • Operation: Tango (PS5)

 




Sony PlayStation için önemli bir patent aldıSony PlayStation için önemli bir patent aldı
PlayStation 5, Xbox Series X ve S için GTA 5 tarihi verildiPlayStation 5, Xbox Series X ve S için GTA 5 tarihi verildi

PAYLAŞ