PS Plus Eylül 2019 oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Eylül 2019 oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-30 09:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Bilindiği üzere PlayStation, PlayStation Plus abonelerine her ay ücretsiz 2 oyun hediye ediyor. Hediye edilen oyunların normal fiyatları bir hayli yüksek olduğu için kullanıcılar bu hediye zamanlarını heyecanla bekliyor. Bu ay duyurusu yapılan oyunlar kullanıcıları memnun edecek gibi görünüyor.

PlayStation 4 İçin Yeni Yazılım Güncellemesi Kullanıma SunulduPlayStation 4 İçin Yeni Yazılım Güncellemesi Kullanıma Sunuldu

Sony, eylül ayında PS Plus aboneleri için ücretsiz yayınlayacağı oyunları açıkladı. Bilindiği üzere geçtiğimiz Mart ayından bu yana PlayStation 3 ve PS Vita kullanıcılarına bu imkanı sağlamıyordu. Bu gelenek bu ay da devam ediyor. Ücretsiz oyunlar bu ay da sadece PlayStation 4 kullanıcılarına verilecek.

Eylül ayının ücretsiz oyunları "Batman Arkham Knight" ve "Darksiders III" olarak açıklandı. Adı geçen 2 oyun Eylül ayında kullanıcılarını bekliyor olacak. Her iki oyun da son derece kaliteli yapımlar olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz aya kıyasla bu ayın oyunları kullanıcılarını daha çok memnun edecek gibi görünüyor. 

Ağustos ayının oyunları "Sniper Elite 4" ve "Wipeout Omega Collection" kullanıcılara indirilmek üzere sunulmuştu. Bu iki oyunu ücretsiz şekilde indirebilirsiniz. Eylül ayının ücretsiz oyunlarını ise 3 Eylül'den itibaren indirebilirsiniz.

 

 

 

 


Playstation 4, 100 milyon satış rakamını geçtiPlaystation 4, 100 milyon satış rakamını geçti

PS Plus Eylül Ayı Oyunlar


PAYLAŞ