PS Plus Ekim 2019 oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Ekim 2019 oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-25 09:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PlayStation Plus'ın Ekim 2019 oyunları bugün itibariyle gerçekleşen State of Play etkinliği kapsamında açıklandı. Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneliğine sahip olan kullanıcılar için ücretsiz olarak sunulacak olan oyunları etkinlik kapsamında resmi olarak duyurdu. State of Play etkiliği içerisinde açıklanan PlayStation 4 oyunları, oyuncuların heyecanlandıracak gibi gözüküyor. Oyun oynamaktan keyif alıyor ve oyun kütüphanenizi geliştirmek istiyorsanız sizde gelecek ay içerisinde sunulacak olan ücretsiz oyunları kaçırmayın. 

Söz konusu bu oyunlar The Last of Us Remastered ve MLB The Show şeklinde belirlendi. Bu oyunlar, PlayStation Plus aboneliği bulunan oyuncular için ücretsiz olarak sunulacak. Bu her iki oyunda oldukça kaliteli içeriklere sahip olup, oyuncuların nefessiz bir deneyim yaşamalarını sağlayacak nitelikte özelliklere sahiptir. Özellikle de The Last of Us Remastered oyununda hala yer almamış olan oyuncular için son derece heyecan verici anlar sunulacak. Bu ay içerisinde ücretsiz olarak Batman Arkham Knight ve Darksiders III oyunları sunulmuştu. BU oyunlarında tadına bakmak için bu ay bitmeden oyunları indirebilirsiniz.

The Last of Us Remastered

Naughty Dog tarafndan geliştirilen bu heyecan verici oyuna Ekim ayı içerisinde ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Her şey korkunç bir virüsün dünyaya yayılması ile başlıyor. Oyunda korkunç bir salgının yayıldığı dünyada yer alacak ve hastalığın size bulaşmaması adına gerekli önlemleri almak için savaşacaksınız.Burada hayatta kalmak sandığınızdan daha zor olacak. Bu sebeple hayatta kalmak adına çeşitli stratejiler geliştirmeli, korkusuz ve dikkatli olmalısınız. Sonrasında ise kendinize saklanacak bir yer bulmanın ardından çeşitli silahlar edinmek zorundasınız. Aksi halde korumanız mümkün olmayacak. Ne kadar hayatta kalırsanız o kadar başarılı olursunuz. Salgının olduğu bölgelerde dikkatli olunmalı aksi halde hastalıklı kişilerin saldırıları altında kalabilirsiniz. Hem görsel açıdan hem de içerikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak olan The Last of Us Remastered oyunu PlayStation ortamında çok daha gerilimli anlar yaşamanızı sağlayacak. Unutmayın tek amaç vardır, o da hayatta kalmak adına savaşmak

MLB The Show 19

SIE San Diego Studio'nun beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkan MLB The Show oyununda diğerine göre çok daha sportif bir dünyada yer alacak ve rakiplerinize karşı başarı elde etmeye çalışacaksınız. Tek oyunculu ve çok oyunculu oyun modlarına sahip olan MLB The Show oyununda mücadeleci ruhunuzu ortaya çıkararak seçtiğiniz oyuncuyu doğru strateji ile yönlendirmeniz gerekiyor. Skor ne kadar yüksek olursa başarı da o kadar fazla olacak. bu sebeple stratejilerinizi planlamalı, atışlarınızı geliştirmeli ve oyunun sonuna kadar başarılı bir çizgide ilerleme kat etmelisiniz. Son derece gerçekçi bir beyzbol deneyimi yaşamanız için özel olarak geliştirilen MLB The Show, gelişmiş düzeyde özellikleri ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Oyunda seçimler size bırakılıyor. Oyuna başladığınızda ister RPG tarz kariyer modunu deneyimleyin isterseniz de online oyunculara karşı mücadele ederek geçmiş,in ve geleceğin beyzbol oyuncusu olduğunuzu herkese gösterin. 

 

 





PAYLAŞ