PS Plus, Bu Aya Damga Vurdu - Haberler - indir.com

PS Plus, Bu Aya Damga Vurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 09:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

PS Plus üyesi olan PlayStation 4 oyuncuları, Şubat ayında da harika ve ücretsiz oyunlar görmeye devam edecekler. Peki PS Plus aboneliği olan oyuncular, bu platformdan nasıl bir fayda sağlıyor? İşte hem PS Plus aboneliğini anlattık hem de Şubat ayı için oyunları listeledik.

Rocket League, PlayStation 4 Cross-Play Beta programında

Netflix'e son ay bu 2 yapım damga vurdu!Netflix'e son ay bu 2 yapım damga vurdu!

PS Plus, Bu Aya Damga Vurdu

Her ay olduğu gibi Şubat ayında da birbirinden güzel oyunlar PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Sony, Şubat ayı içerisinde PS Plus aboneliği olan oyunculara, Hitman, For Honor ve Metal Gear Solid 4 oyunlarını ücretsiz bir şekilde sunacak. Tabi bu oyunlar, ücretsiz olacak oyunlar içerisinde en iddialı olanları. PS Plus Şubat 2019 oyunları ile bu ay oyunculara iki efsane oyunda hediye edilecek. Ayrıca PlayStation 3 kullanıcıları için, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots ve Divekick oyunları da kısa bir süre için ücretsiz hale gelecek. 

Sony, Ocak ayında olduğu gibi Şubat ayında da oyunlarla dolu dolu bir ay geçirmek istiyor. PS Plus aboneliği olan oyuncular Şubat ayında oyun ziyafeti çekecekler. Sony, PS Vita oyuncuları için de iki adet oyun hediye etti. Bu oyunlar Gunhouse ve Rogue Aces isimli oyunlar. Şubat ayında tam olarak şu oyunlara ulaşabileceksiniz:

  • For Honor (PlayStation 4)
  • Hitman: The Complete First Season (PlayStation 4)
  • Rogue Aces (PS Vita)
  • Gunhouse (PS Vita)
  • Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PlayStation 3)
  • Divekick (PlayStation 3)

Şubat ayında ücretsiz olarak sunulacak bu oyunları kütüphanenizin içerisine ekleyebilirsiniz. Fakat oyunları ay sonuna kadar kütüphanenize eklemezseniz ücretsiz oyun fırsatını kaybedeceksiniz. Ayrıca Sony'den kötü bir haber de var. Şubat 2019 tarihinden sonra Sony, PlayStation Plus hizmeti içerisinde PS3 ve PS Vita cihazlarına sahip olan kullanıcılara ücretsiz oyun sunmayı bırakacak. Sony'nin bu oyun şenliğinin bu platformlarda da devam etmesini gönülden isterdik fakat yeni çıkan oyunlar ve cihazların oldukça eskimesinden dolayı Sony, artık bu iki platform için ücretsiz oyun sunmayacak. Eğer sizde PS3 veya PS Vita cihazlarına sahipseniz, Şubat ayından sonra ücretsiz oyun oynayamayacaksınız.


Samsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli ÇıkaracakSamsung Bir Sonraki Ay, Kadınlar İçin Telefon Modeli Çıkaracak
Sony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandıSony Xperia XZ4'ü çalışırken gösteren ilk fotoğraf yayınlandı
Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek!Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek!

PAYLAŞ