PS Plus Ağustos oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Ağustos oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-15 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Sony'nin, PS Plus abonelerine özel olarak Ağustos ayında dağıtacağı ücretsiz oyunlar gün yüzüne çıktı. Temmuz ayı içerisinde NBA 2K20 ve Rise of the Tomb Raider oyunlarını PS Plus abonelerine dağıtan Sony’nin, Ağustos ayında hangi oyunları ücretsiz olarak dağıtacağı ortaya çıktı. PlayStation-News tarafından paylaşılan bilgilerden elde edilenlere göre Sony'nin üç farklı oyununu Ağustos ayında PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak sunulacağı iddia edildi. Peki, PS Plus Ağustos 2020 oyunları neler olacak? İşte, sızdırılan PS Plus Ağustos 2020 oyunları. Söz konusu bu oyunların ücretsiz olarak sunulması halinde oyun kütüphanenizi kaliteli bir oyunla geliştirebilirsiniz. 

PS Plus Ağustos 2020 oyunları gün yüzüne çıktı

Sony'e yakınlığıyla bilinen kaynaklar üzerinden elde edilen bilgiler doğrultusunda Sony'nin Ağustos ayı içerisinde PS Plus abonesi PS4 oyuncularına toplam değer 557 TL olan Prey, The Division 2 ve Tekken 7 oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacağı iddia ediliyor. Bilindiği üzere Sony, Ağustos ayının ücretsiz yapımlarını 29 Temmuz 2020 tarihinde resmi olarak açıklayacak. Bu nedenle paylaşılan bu bilgilerin şu an için sızıntıdan ibaret olduğunu da belirtmekte fayda vardır. 

PS Plus Türkiye fiyatlarına beklenmeyen zam!PS Plus Türkiye fiyatlarına beklenmeyen zam!

Prey

Arkane Studios tarafından geliştirilerek Mayıs 2017 tarihinde piyasada yerini alan birinci şahıs keskin nişancı oyunu olan Prey, 2032 yılında Ay'ın yörüngesinde dönmekte olan Talos I adlı uzay istasyonunda hayatta kalmaya çalışan Morgan'ın macerasına dahil olacaksınız. Bu heyecan verici oyunda özgün taktiklerinizi kullanarak karakterinizi yönlendirmeye yönelik hareket edeceksiniz. Güçlü ve sürükleyici bir hikayenin anlatımıyla ön plana çıkmayı başaran Prey oyunu, aynı zamanda 79 Metacritic puanıyla da dikkat çekiyor. Prey PlayStation Store fiyatı 179 TL'dir. Söz konusu bu oyunun Ağustos ayı içerisinde ücretsiz olarak oyunculara sunulacağı iddia ediliyor. 

The Division 2

New York’ta geçen ilk oyunun 7 ay sonrasını konu alan bu heyecan verici yapın, oyuncuları ABD'nin başkenti olan Washington DC’ye götürüyor. Washington DC’yi düşmanlardan temizleyeceğimiz oyunda ise bizleri oldukça başarılı bir atmosfer karşılıyor. Etkileyici görselleri, sıradışı oyun dünyası ve oyunculara sunduğu sürükleyici bir macera ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran The Division 2 adlı oyunda görevlerinizin her birini başarıyla sonlandırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Etkileyici oyun dünyası ile sürükleyici bir maceranın içerisinde yer alacağınız The Division 2 oyununda ne kadar çok gelişim sağlarsanız o kadar başarılı bir şekilde ilerleme kat edebilirsiniz. The Division 2 PlayStation Store fiyatı 119 TL'dir.

Tekken 7

Bandai Namco tarafından geliştirilen Tekken 7, oyunculara kusursuz bir dövüş deneyimi sunar. Namco'nun sevilerek oynanan oyunlarından biri olan Tekken 7'nin PS Plus abonelerine Ağustos ayında ücretsiz olarak dağıtılacağı iddia ediliyor. 2 Haziran 2017’de çıkışını gerçekleştiren dövüş oyunu PS4’ün haricinde Xbox One ve PC platformları üzerinde de oynanabiliyor. Gerek görselleri gerek zengin oyun içerikleri ile oyunculara kaliteli bir deneyim sunan bu heyecan verici dünyada kazanmanız gereken ödülleri kazanarak hızla ilerleme kat etmeye çalışacaksınız. Tekken 7 PlayStation Store fiyatı 259 TL'dir.


PS Plus Nisan 2020 oyunlarında iki kaliteli yapım sizleri bekliyor!PS Plus Nisan 2020 oyunlarında iki kaliteli yapım sizleri bekliyor!
PS Plus 2020 Haziran oyunları arasında Call of Duty: WWII olacakPS Plus 2020 Haziran oyunları arasında Call of Duty: WWII olacak
PS Plus Temmuz 2020 oyunlarıPS Plus Temmuz 2020 oyunları

PAYLAŞ