PS Plus Ağustos 2021 tarihinde ücretsiz olacak oyunlar açıklandı - Haberler - indir.com

PS Plus Ağustos 2021 tarihinde ücretsiz olacak oyunlar açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-27 09:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

PlayStation Plus için ağustos ayında ücretsiz olarak yer alacak oyunlar açıklandı. 3 yeni oyunu tanıtan şirket, oyunları ücretsiz olarak kullanıma sunacak.

Her ay ücretsiz oyun seçenekleriyle aboneleri için büyük bir beklenti yaratan Sony, PlayStation Plus isimli bir abonelik servisinde Ağustos ayı itibariyle yer alacak ücretsiz oyunları açıkladı. Aslında tanıtımdan çok önce yapılan bu açıklama, bir hata sonucu ana sitede yer aldı. Şirket tarafından fark edilen bu durum, kısa süre içerisinde düzeltilse de yaşanan hata, böylece şimdiden oyunlar hakkında bilgi alınmasını sağladı. Sitede hata ile yayınlanan bilgiler şöyle;

PS Plus Ağustos Ücretsiz Oyunları Neler?

Şirket ücretsiz oyunlar için tanıtımlarını 28 Ağustos tarihinde yapacak. 3 Ağustos 2021'den itibaren aboneler tarafından oynanabilecek oyunlar şöyle olacak;

Hunter's Arena: Legends (Sadece PS5)

Hunter's Arena, antik Aisa'da geçen özel bir savaş oyunu. 30 oyunculu özel modlarıyla oyuncuların birbirine karşı PvP & PvE şeklinde savaş yapmasını sağlayan battle royale oyununda tek hedef, hayatta kalmak.  Oyunun şu anda Steam’deki değeri ise 192,00 TL.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4)

Plants vs. Zombies serisinin son versiyonlarından birisi olan Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, seriyi sevenlerin favori oyunlarından birisi olmayı başarı. 6 oyuncuya kadar online mod destekli oyun imkanı sunan Plants vs. Zombies, bitkiler ile zombiler arasındaki amansız mücadeleye komşular arası rekabeti de ekliyor. Oyunun deluxe Edition fiyatı 419 TL.

Tennis World Tour 2 (PS4)

Tenis oynamayı sevenlere hitap eden Tennis World Tour 2, sevilen oyunun ikinci versiyonu. 180 TL gibi yüksek bir fiyata sahip olan oyun, özel içerik paketlerine de sahip. Dünyanın önde gelen oyuncularından birisi olarak ünlü tenisçilere karşı becerilerini sergileyeceğiniz Tennis World Tour 2, PlayStation 4’de bu heyecanı yaşamanızı sağlayacak.

Temmuz ayında Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds ve A Plague Tale: Innocence gibi iddialı oyunlara yer veren Sony, böylece oyuncuları oldukça heyecanlandırmıştı. Piyasaya sunulan oyunların yüksek fiyatlarla satılması ise oyuncuların çok uygun fiyatlarla oyunları oynamasını sağlıyor.





PAYLAŞ