PS Plus Ağustos 2021 oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Ağustos 2021 oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-04 12:00:12
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Her ay içerisine üyelerine vermiş olduğu ücretsiz oyunlarla gündemde yerini alan PS Plus, Ağustos 2021 oyun takvimini resmi olarak açıkladı. 

Microsoft’un Xbox Game Pass hizmeti ile büyük bir rekabet olan PS Plus, her ay içerisinde üyelerine ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Temmuz ayı içerisinde A Plague Tale: Innocence, Call of Duty: Black Ops 4 ve WWE 2K Battlegrounds yapımlarını üyelerine hediye eden hizmet, Ağustos 2021 takviminde yer alan oyunları da belirtti.

Game Pass rakibi PS Plus Collection duyurulduGame Pass rakibi PS Plus Collection duyuruldu

PS Plus Ağustos 2021 oyunları belli oldu

PlayStation Plus üyelerinin Ağustos ayı içerisinde ücretsiz olarak oynayabileceği oyunları açıkladı. Öyle ki geçtiğimiz hafta Sony tarafından yanlışlıkla açıklanan bu oyunlar kısa bir süreliğine resmi sitede kalmasının ardından kaldırılsa da büyük oranda takipçilerin dikkatin de kaçmıyor. Hatta öyle ki yanlışlıkla açıklanan oyunları beğenmeyen pek çok PS Plus üyesi, söz konusu bu hizmetin bu hatasının ardından Ağustos 2021 takviminde değişiklik yapacağını bildirdi. Fakat bu konu ile ilgili olarak herhangi bir değişikliğe gitmeyen PS Plus, üyeleri için Hunter’s Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville ve Tennis World Tour 2 yapımlarını ücretsiz hale getirdi.

Hunter’s Arena: Legends (PS5)

Mantisco tarafından geliştirilen ve yayınlanan Hunter’s Arena: Legends, 15 Temmuz 2020 tarihinde oyunseverlerin karşısına çıktı. Rekabetçi bire bir eşleşmeler ve Battle Royal modlarının yanı sıra bol aksiyonu ile oyuncuların dikkatini çekecek oyun, PS Plus üyeleri için ücretsiz oldu.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PS4 ve PS5)

PopCap Games tarafından geliştirilen ve EA tarafından yayınlanan Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, serinin üçüncü kısmını olarak ön plana çıkıyor. 3 Eylül 2019 tarihinde oyunseverler ile buluşan üçüncü şahıs nişancı oyunu, PS Plus üyeleri için ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. 

Tennis World Tour 2 (PS4 ve PS5)

Big Ant Studios tarafından geliştirilen ve Bigben Interactive tarafından yayınlanan oyun, 22 Eylül 2020 günü satışa sunuldu. Oyunda kendi sporcunuzu oluşturmanın yanı sıra Online olarak da oynanan Tennis World Tour 2, PS Plus üyeleri için Ağustos ayında ücretsiz olarak sunuluyor. Oyunda heyecan verici anlar yaşayarak gelişim sağlayabilirsiniz. 


PS Plus Ekim 2020 oyunları belli olduPS Plus Ekim 2020 oyunları belli oldu
PS Plus Kasım 2020 oyunlarıPS Plus Kasım 2020 oyunları
PS Plus Ocak 2021 oyunları belli olduPS Plus Ocak 2021 oyunları belli oldu

PAYLAŞ