PS Plus 2020 Haziran oyunları arasında Call of Duty: WWII olacak - Haberler - indir.com

PS Plus 2020 Haziran oyunları arasında Call of Duty: WWII olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-26 15:16:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

PS Plus Haziran 2020 oyunlarından ilki belli oldu. 26 Mayıs tarihinden itibaren indirilebilir hale gelecek olan ilk oyun Call of Duty: WWII. Diğer oyun ile ilgili olarak ise Marvel's Spider-Man söylentileri var.

Sony, PlayStation Plus Haziran ayı ücretsiz olarak vereceği oyunlardan ilkini ilan etti. Platformun Twitter üzerinden yapmış olduğu duyuruda yayınlanacak olan ilk ücretsiz oyunun yılların efsane serisinden Call of Duty: WWII olacağı belirtildi.

Call of Duty Warzone en çok öldürme rekoru kırdıCall of Duty Warzone en çok öldürme rekoru kırdı

2017 yılında Sledgehammer Games imzası ile yayınlanan oyun, oyuncular tarafından eleştirilere maruz kalsa da hiç de fena olmayan inceleme puanları almıştı. Oyunun 79 Metacritic puanı bulunuyor. PlayStation Plus üyeleri, Call of Duty: WWII’yu 26 Mayıstan itibaren indirmeye başlayabilecek.

PS Plus members: Call of Duty: WWII is part of the monthly games lineup for June, and will be available for download starting May 26.

We’ll share additional details of our monthly lineup later this week. Enjoy! pic.twitter.com/ECVwca1cXq — PlayStation (@PlayStation) May 25, 2020

PS Plus üyeleri: Call of Duty: WWII, Haziran ayındaki aylık oyun serisinin bir parçası ve 26 Mayıs'tan itibaren indirilebilecek. Bu hafta sonunda aylık serimizin ek ayrıntılarını paylaşacağız. 

 Haziran ayında verilecek olan diğer ücretsiz oyun ile ilgili olarak da Marvel's Spider-Man söylentileri dolanıyor. Bir süre önce Reddit üzerinde çıkan bir paylaşımdan kaynaklı olarak söylentinin doğru olup olmadığını çok yakında öğreneceğiz. Fakat daha önceki PlayStation Plus Mağazasında karşımıza çıkan hatalar göz önünde bulundurulduğu zaman ücretsiz Marvel's Spider-Man beklentinizi düşük tutmak daha iyi olabilir.

Platformun Mayıs oyunları ise Cities: Skylines ile Farming Simulator 19 olmuştu. Bu oyunları 1 Haziran’a kadar indirme süreniz bulunuyor.



PAYLAŞ